M M MuhammedEK 9 Mart 2021 Selamın aleyküm hayırlı akşamlar , bu zamanda drop plus alınır mı hocam. hyperx cloud2 rakibi diyorlar doğru mudur ?
Selamın aleyküm hayırlı akşamlar , bu zamanda drop plus alınır mı hocam. hyperx cloud2 rakibi diyorlar doğru mudur ?
C C crazyboy40 4 Mart 2021 unlostdan sonra dünyanın en şanslı adamı ben 1 ayda redline a kadar anca kastım bu adam 1k artırmış ya
unlostdan sonra dünyanın en şanslı adamı ben 1 ayda redline a kadar anca kastım bu adam 1k artırmış ya
Derek Pappalardo 27 Şubat 2021 Drop Plus'ı olan çocuk olarak aklımda kalan üye. Ne kadar uzun süredir girmiyormuşum ben buraya...
ArdaM 2 Şubat 2021 Buff kullanmayı öğrendim, bir önceki trade rehberi komple iptal takasa ilgili olanlar beklesin, yeni bir rehber yazacağım.
Buff kullanmayı öğrendim, bir önceki trade rehberi komple iptal takasa ilgili olanlar beklesin, yeni bir rehber yazacağım.
O O OğuzKağan08 22 Ocak 2021 Hocam Rampage'in ucuz kulaklığı falan çıkmaz mı yakında? 300-350 bütçem var FuryX Wiredı almak için zorlayacam biraz bütçeyi.
Hocam Rampage'in ucuz kulaklığı falan çıkmaz mı yakında? 300-350 bütçem var FuryX Wiredı almak için zorlayacam biraz bütçeyi.

Reaksiyonlar: Assistive ve Pompake