Evet. Programli eskitmeyi her marka yapiyor. Ben bile 14 Pro kullaniyorum bilerek iOS 17'den 18'e geçmedim çünkü geçersem pil sagligim kötü etkilenecek ve...
Cok da umursancak bir mesele degil. Sonucta bu kisinin normal yasantisinda ne yaptigini, ideolojisinin nasil oldugunu umursamiyoruz. Aksine yaptigi ise...
iPhone serisi almani öneririm. iPhone 14 biraz arada kalan ve bana göre bos bir modeldir. Param biraz cebimde kalsin dersen iPhone 13, parami harcayacagim...
Babayla beraber çalışmak bence gençliğinde yaşayabileceğin en keyifli şeylerden biri. Sana öğretmek için arada sırada tabi ki normal işçilerden bile daha...
Eğer ders çalışıp iyi bir iş sahibi olursa ilerde konforlu bi hayat sürecek ama. Yani 4-5-6 sene yorulup geri kalan hayatında diploması ve konforlu iyi bir...
Öncelikle teşekkür ederim. Yazımda ''ağır olur'' derken arkadaşın ''ders çalışacak şeyde değilim'' sözünden yola çıkarak kendisinin mental ya da fiziki...
Zekilik hakkinda yaptigin yoruma katiliyorum ama yaptigin bu yorum biraz "Herkes okumak zorunda ve herkes okuyarak basarabilir" tarzi bir kapiya aciliyor...
Olabilir arkadaşlar. Benim ortodontistim de ayni sekilde ölcümleri aldi hatta ilk 2-3 ay tel takti sonuca göre saglam dislerini cekmekten baska caremiz...
Valla ben de ikisi de var, ama cidden YT Music kullanirken kafayi yiyorum yani bi uygulama hic mi optimize olmaz, tusa tikliyorum ya takilarak geciyor ya...
S24 donanim özellikler olarak daha öne gectigini ben de biliyorum ancak Apple bu kullanim süresi konusunda ben basarili buluyorum. S24 alip 4 sene sonra...
iPad de alirim diyorsan kesinlikle iPhone o zaman neyi bekliyorsun ki. Yani ben olsam ben de iPhone alirdim cünkü bu telefon en cok tercih edilen düz model...
14 Pro Distrübitör Garanti ile 15 Pro Ithalatci Garantili versiyonu ayni fiyat. 15 Pro daha mantıklı oluyor. Hatta 14 Pro daha pahali bile olabilir sirf bu...
Allah korusun babanı bir gün tekrar göremezsen o zaman anlarsın sana karşı gösterdiği bu güzel ilgiyi. Yani okuyup da anladığıma göre baban sana değer veren...
Jabra Elite 3'te bile fark edilmeyecek kadar bir dip ses varken Elite 5'te bunun rahatsız edici düzeyde oluşu garip geldi. Ben olsam seçimimi yine de Jabra...