Sırf pil için(?) 14 Pro yerine 13 Pro Max saçma geldi. Adamın kendisi telefoncu, yani işine nasıl geliyorsa sana öyle söyleyecek. 45.000 TL'ye de bir zahmet...
iPhone 14 Pro kullanıyorum ve bu telefonu almak yerine yurt dışı bir 16 Pro alabilirdim. Tercih etmeme sebebimden en basiti, öğrenciyim ve belli bir maaşım...
Gazapizm'i B'ye Patron'u C'ye, Allame'yi de S'e belki en üste alırdım. Haricinde gözüme çarpan çok bir fark yok gibi. Böyle topluca bakınca karar veremedim...
Bende şu an Rampage Spear kasası ile birlikte gelen 750W bir PSU var yani uzun bir süredir kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim. Bundan 2 önceki...
Gereksiz pahalılar. Vade farkı ne kadar bilmiyorum ama öyle daha da pahalı oluyordur. Kısacası gereksiz ve saçma. Şu an nasıl bilmiyorum da en son iPhone 14...
Çalışmaya iraden varsa ve okul saatlerin engel oluyorsa idarecilerle konuşmayı dene. Son aylarda devamsızlık konusunda biraz daha esnek davransınlar. Deneme...
günde 14 saat çalışırsan zaten ilk 100 e girersin
1744547127
Bence 2 ayda hedeflediğin netlere gelebilirsin. Yapacak daha iyi bir işin yoktur zaten bence...
Çalışacağım diye şu an kendini kandırmıyorsan ve bundan eminsen mezuna bırak. Günde 14 saat diyişin kendini avutmak olduğu belli ancak şu an çalışamıyorum...
evet haklısın ama işte apple'ın olayı sana bir ürünü aldırır sonra ekosistem ayağına düşük özellikli pahalı ürünler satar, yüksek özelliklileri ise daha...
Zaten web tabanlı uygulamalar bayağı gelişmiş durumda, optimizasyonu da daha iyi hale getirirlerse uygulamaya gerek kalmaz. Dolayısı ile uygulamanın cihazda...
Şahsen ben whatsapp'a ihtiyaç bile duymadım direkt telgram kurdum önemli mesajları vs. orda kullanıyorum. Arkadaş yukarda yazdıklarında haklı ama şimdi bu...