Ulan eskiden ekstrem ayarlar için gösterilen bilgisayar özellikleri benim bilgisayarımdı. Şimdi yavaş yavaş önerilene düşmeye başlamışız :D Ha Forza Horizon...
Ama koltuk yıkama makinesi araba için de kullanılabiliyor. Kumaş koltuklu bir araba var ise amorti süresi daha kısa olabiliyor. Gerçekten kumaş koltuklu bir...
Hocam benim anneannem adını bilmediğim kurumsal bir firmaya 1 halı ve 3 koltuk yıkamasına 4.000 ya da 5.000 lira mı ne verdi. Eğer koltuklarınızı sürekli...
Çoğunlukla o 120 gün biraz sarkma yapabiliyor ama riske atmamak istiyorsan mayısın ortalarında da başlatabilirsin. Zaten ben de "nisandan sonra" yazdım...
Saçma sapan emoji yaratmak ve anlık olarak çeviri yapabilmesi haricinde çok bir esprisi olduğunu sanmıyorum. Siri'ye ne sorsam Chat-GPT'den izin istiyor :D...
Dengeli cihaz olduğunu biliyorum ama bir makro kamera, dikey kamera dizilimiyle hava atmak, kamera butonu ve Apple AI için 15'in üstüne 12.000 koymak...
O zaman daha demin düzeltip tekrar yayınladığım mesajın son satırlarında yazdığımı değerlendirebilirsiniz çünkü gerçekten iPhone 16 arada kalmış garip bir...
Kanka "Sizce kim haklı?" demenin bile lüzumu yok. Böyle diyince bazı gericilerin kız tarafı için "Lan acaba haklı olabilir mi?" diye düşünmelerine müsaade...
Uyumsuzluk olmaması için birebir aynı RAM'i kullanmak her türlü daha avantajlıdır fakat buna zorlandıysan yine de çalışırlar. Uyumlu çalışırlar mı dersen...
PTTAVM'nin kendisinden almakta pek bir sorun çıkmayabilir ama meraktan dolayı şunu sormak istiyorum: Neden ve ne kadara bu laptopu alıyorsunuz? Gerçekten...
Troy gibi teknik servisler sen cihazı teslim etmeden önce sorduğu iki soru var: T.C. kimlik numaran ve telefonun yurt içi olup olmadığı. Yurt dışı ürünlerle...