Hazır fırsat bulmuşken dövüş sporları hakkında bilgisi olan herkese bir soru sormak istiyorum: Birkaç yıldır fitness ile uğraşıyorum, patlayıcı gücüm var...
2024 Ekim ayında sıfır iPhone 15 128GB almak yerine 2. el %87 pilli 14 Pro 256GB aldım. Üstteki arkadaş çerçevesi kalın demiş, kılıf takınca cidden kalın...
Tarihlerini bile hatırlayamacak derecede nadir çökme yaşıyorum. Onlar da kısa süreli ve günün ortalarında falan. Hepsi de mobil verideyken oluyor sanırım...
12 ay taahhütlü paketler sanırım artık 4 veya 6 ay taksitle mi ne satılıyor, o tarz bir değişiklik olmuştu. Eğer yine 12 ay boyunca tek tek ödeme seçeneği...
"Benim sistemin Intel olan laptop ile" derken seninki AMD ise oradan bir optimizasyon kaynaklı fark olabilir. Eğer laptopun markası hatta modeli bile...
Yurt dışı cihazları elde uzun süre tutunca değeri çok düşebiliyor. Aradaki fark fazla değilse ve sana bir sorun yaratmayacaksa geçmen daha mantıklı olur...
Gündemi nasıl değiştirmeye çalışıyorlar bizene kardeşim biz milletin hayatını neden bilmek xorundayız ana gündem ülkenin sorunları olmalıyken saçma sapan...
Birincisi, rüyalar bilinçaltındaki şeylerin açığa çıkmasıyla oluşur. Olayların akışına bağlı olarak nesneler farklı anlamlar taşır. Dolasıyla din eksenli...
Hocam eğer kendinizi bir antrenmandan sonra hızlı toparlayabiliyorsanız, yani güzelce uyuyup iyice besleniyorsanız, deneyebilirsiniz. Eğer spor salonuna 5...