Bant genişliği o kadar da yüksek olmadığı için 8GB VRAM bazı yüksek ayarda oynayacağın oyunlarda tatmin etmeyebilir. Bence 5060Ti ya da AMD tarafına göz atın.
İşlemcim buymuş i5-12400F nvidia'nın uygulamasından baktım
üstte yazanda bir yanlışlık olmuş masamda ki kutudan bakıp yazmıştım galiba eski sistemin kutusu...
Kullandığın sistem mi yoksa elindeki bileşenler mi bilmiyorum ama AMD ile LGA soket anakart kullanamazsın. Elindeki sistemi veya para edebilecek anakartı...
Velinden girip bakmayı denedin mi? Bazı yetki gerektiren işlemler oradan da halledilebiliyor. Zaten 18 yaşından küçükken açılan e-Devlet hesaplarında pek...
Kaç soru var? Henüz 2 yılının olmasına göre ben ve gibi birçok kişiden iyi yapmışsın; durumun sandığından iyi, derde kapılma. Ara sınıf sınavı olduğu için...
iPhone alacağın kesinse evet 16e güzel bir modeldir. 16'ya kıyasla geniş açısı ve dinamik ada olmaması üzücü olabilir ancak 16'dan daha iyi bir ekran süresi...
Ağız banyosu gerçekten büyük bir temizlik sağlıyor fakat aletinin basit bir su sıçratma aleti olduğunu düşününce fazla pahalı olduğunu düşünüyorum. Daha zor...
Teşekkürler hocam. Tyt yi ocak sonuna kadar bitirden kastın genel bütün derslerse ben öyle düşünmedim. Ocak ortası veya sonuna kadar tyt matematik ve tyt...