Dediğiniz şey fare ivmesi denilen şey ile aynıysa bu tamamen kişinin alışkanlığına kalmış. Ben açık kullanıyordum, hatta CS:GO CS2 olduğunda o ayarı...
Sahibinden veya Letgo üzerinden satmakla uğraşamam diyorsan olabilir. Teknosa, Vatan veya MediaMarkt'a da baktın mı? Vatan genelde düşüğe alıyor, MediaMarkt...
iPhone olmadan AirPods'ta ekolayzer, kafa hareketi, sağ sol tuş ataması, uyarlanabilir mod, şeffaf modun hassasiyeti, sohbet farkındalığı, kalp atışı...
Sensörünün diğer marka modellere göre hertzi düşük ama senin benim gibi insanlar farkına pek varamıyor. Zaten yüksek hertz olunca şarjı da hızlı tükeniyor...
Valla benim forumun genel kitlesinin önerdiği tarzdaki yeni yeni duyduğum markaların modellerinden pek haberim yok dürüst olmak gerekirse. Ben de senin gibi...
Gayet bilinen ve tanınan diyip gösterdiğin firma kutuyu açınca iade hakkını elinden alan bir firma. Forumda bir sürü konusunu görüyorum, insanlar THH'ye...
Nisan ayına kadar 6S'ı yanında taşı. Nisandan sonra kayıtsız telefonuna SIM kartını takıp aktif et. Bu yıl 8, diğer yıl da 8 ay olmak üzere 1 yıl 4 ay...
Kesinlikle geçilir. Az bir fiyat farkına 2025 cihazı almak çok mantıklı. iPhone 13'ten geçince arayacağın tek şey geniş açı kamerası olur. Eğer dert değilse...