arkadaşlar selam dün akşamdan beri cs2de sürekli net jitterim tavan yapıp duruyor oyun pingleniyor ve oynanmaz hale geliyor şu ana kadar hiçbir sorun...
LAN Kullanıyorum farklı bir oyunda deneme yapmadım
1789208765
aylardır hiçbir sorun yoktu ne olduda dün akşam başladi bugün izin yaptım bilerek hiçbir plan...
kablosuz ağ mı kullanıyorsun yoksa internet mi lan kullanımına geçersen o sorun azalır yada uploadın düşüksede aynı problem ortaya çıkar bu sadece cs2...
"TÜRKTELEKOM KULLANIYORUM"
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır sık sık faceit oynuyorum şu ana kadar ms,net jitter,input lag vb ne varsa hiçbir şey yoktu taki dün...
Hee okey şimdi anladim yani doğru ku anladım kişilerden alış satış yaparken komisyon alıyor ve silahları normalinden daha uyguna satış yapıyor adamlarda...
estağfurullah kankam şöyle bu sitenin para kazandığı tek yol kendi kestiği komisyon yani para yüklerken ve çekerken onun dışında millet steame bu kadar...
Yok işte kanka maks yaptıgım her hafta çarşamba rekabetçi girip kasa aldım sattım envanter dizdim maks bu 🤣🤣
1789116184
Daha ucuz yani peki site bu şekilde...
Parayla alıon adam sana takas yoluyla atıyor hiç mi para atıp kasa açmadın sitelerde ben kendi hesabımdan 2 tan rüyalar kasası attım siteye 3.6 dolar verdi...
Peki hocam bilmedigimden soruyorum bu tür sitelerde örneğin steamde ak 47 uçan turna az aşınmış 10 dolarsa sitelerde 11 dolara satılıyor eğer site kendisi...
csfloata yeni 10k attım hem komisyon az al sat kolay ve güvenilir ben csfloattan alırdım
1789115579
ak47 nouveu revenge güzel m4a1s için fiyat perfonmans...