Yardım Cs2 Oynarken Anlık Net Jitter Yükseliyor ve Oyun Oynanmaz Hale Geliyor?

Ryaa

80+
Reaksiyon skoru
75
"TÜRKTELEKOM KULLANIYORUM"

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır sık sık faceit oynuyorum şu ana kadar ms,net jitter,input lag vb ne varsa hiçbir şey yoktu taki dün akşama kadar.

Dün akşam eve gelip oyun oynamaya başladigimda deli gibi net jitter yükseliyor anlık peek atarken yükselip ben öldükten sonra düşüyor genel olarak ms değerim sabit hız değerlerimde tamda olması gerektiği gibi hiçbir sorunum yok modem arayüzünden birkaç ayar yaptım fakat nafile hala devam ediyor bu sorunu yaşayan var mıdır başka çözümünü bulabilirsek çok sevinirim?

Bende de oluyor çare bulamadım, Ben de Türk Telekom kullanıyorum.

kablosuz ağ mı kullanıyorsun yoksa internet mi lan kullanımına geçersen o sorun azalır yada uploadın düşüksede aynı problem ortaya çıkar bu sadece cs2 oynarken mi ortaya çıkıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
kablosuz ağ mı kullanıyorsun yoksa internet mi lan kullanımına geçersen o sorun azalır yada uploadın düşüksede aynı problem ortaya çıkar bu sadece cs2 oynarken mi ortaya çıkıyor
LAN Kullanıyorum farklı bir oyunda deneme yapmadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aylardır hiçbir sorun yoktu ne olduda dün akşam başladi bugün izin yaptım bilerek hiçbir plan yapmayıp akşama kadar oyun oynacaktım oynatmıyor delireceğim az kaldi ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,337
Üyeler
203,135
Son üye
kurfat0
Geri