Yakalanması zor bir şey degil kankim. Havalimanı, her şey ciddi guvenlik kontrolünde işliyor. Bu yasanın farklı maddeleri olabilir çünkü ben yurtiçinde...
hocam instagramınızı geliştirin tanışırken büyük kolaylık ortak bir yönünüz yoksa ya da gündelik hayatınızda görmüyorsanız günün birinde story sine mesaj...
Hocam en azından bari kızı instagramdan ekleyip takipleştiği bi çocuk ya da fotoğraf attığı bi çocuk var mı ona bakın bide gidip direk böyle dersiniz kızın...
Ayni bolumdesin aynı siniftasin konuş yanına git naber de fazla kasma insansın sonuçta sohbet etmeye çalış takıl işte millet instadan sev olalım diyor...
yaşım 21
ateş yakıp iletişim kuramayacağımız için en iyisi bu kahve teklifi et
zaten sevgilisi varsa kabul etmeyecek sende yoluna bakacaksın
not: yollu ise...
Çok haklısın içimi rahatlattın teşekkürler. Cesaret kısmı fazla zor olsa da...
Arkadaşım sahiplenme şudur aslında bir derdin olur bir sorunun olur, gider...
Cesaretli ol konuş, sen acaba ne der, ne söyler diye düşünürsen zaten umursamaz. Ayrıca şunu düşün hayatına tam anlamıyla girdiğinde ilgisi sende olur yoksa...
İnstagramı mizah sayfalarını izlemek için kullaniyorum. Profil fotografım takipçim, gönderimim yok. 10-15 kişiyi takip ediyorum bu yüzden fake olarak...
Umarım tanışırsınız hocam, kendisi de zaten anlayışla karşılar instagram üzerinden yaz istersen merhaba gibisinden konuşmaya gir hafiften anlayış gösterir...