Hayır ona gelmiyor. Bir sorun yaşadığınızda ulaşabileceğiniz büyük bir müşteri hizmetleri var. Bütün işlemler daha düzgün ve stabil olarak gerçekleşiyor...
Bölümünüz nedir? Ücreti karşılığında mı bir yardım arıyorsunuz? Model oldukça ayrıntılı, ve yapması uzun sürer tabii texture ile birlikte. Hayrına yapacak...
Açıkçası ben internetten büyük bir ürün alırken satıcının hepsiburada, amazon, trendyol vb. olmasına dikkat ederek alıyorum. Çünkü diğer satıcılar birer...
Profesyonel edit değil, ses efektleri ekleme video düzenleme, videoya yeni videolar ekleme gibi işlemler yapılırken telefon donma yapar mı? S serisi...
Aynıdan kastım ikisi de büyük miktarlar. Yani her türlü fazla tabii ki fiyat farkı bariz. A36 gereksinimleri karşılıyorsa 30k da alsam 46 k da alsam yüksek...
A56'ya baktım çerçeve metal olması iyi fakat kameranın o kadar fark ettiğini sanmıyorum işlemci ise minumum özellikleri karşılaması ueterli olur diye...
Selamlar,
Konuyu paylaştığım emektar 7.5 yıllık Samsung A8+ cihazım artık epeyce geride kalma başladı. Yeni bir telefon alacağım fakat bazı sorularım var...
Bilgisayar bilimlerinde de az üniversite var. Ders programı kıyaslaması yaptım mühendislikten farkı fizik ve donanım dersleri yok. Yazılım ağırlıklı...