Telefon alacağım, sizce Samsung A36 almalı mıyım?

Aynıdan kastım ikisi de büyük miktarlar. Yani her türlü fazla tabii ki fiyat farkı bariz. A36 gereksinimleri karşılıyorsa 30k da alsam 46 k da alsam yüksek bir miktar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çıkacağım A56'ya kadar olur ama A36 edit yaparken paylaşım yaparken kasmayacaksa benim için yeterli 6k fark gereksiz geliyor.
128gb yetcekse iphone al o zaman onun dışında biraz saha ekleyip a56 almak daha iyi bir tercih olur. birkaç ay sonra a37 ve a57 de gelecektir ama büyük değişiklik geleceğini düşünmüyorum

Bütçe çıkıyorsa S serisi bakın A serisi telefondan çok beklentisi olmayanlar için genelde. Klasik sosyal medya kullanımında falan ok ama edit yapacağım içerik üreteceğim işlerine zayıf.
Profesyonel edit değil, ses efektleri ekleme video düzenleme, videoya yeni videolar ekleme gibi işlemler yapılırken telefon donma yapar mı? S serisi alabilseydim iphone 15 tercih ederdim.

Profesyonel edit değil, ses efektleri ekleme video düzenleme, videoya yeni videolar ekleme gibi işlemler yapılırken telefon donma yapar mı? S serisi alabilseydim iphone 15 tercih ederdim.
2. Ele bakılabilir bütçe kısıtlıysa.

Geri