Hocam fab'ı kimse önermiyor, aradaki fark benim için çok önemli değil koltuk düzgün olsun, dediğim gibi yeri gelecek günde 15 saat oturucam üstünde, rahat...
Valla hawk fab v3 ü 10 aydır kullanıyorum tavsiye ederim hiç future fazla para verme bi fark yok bence fabların bile v sinde bile renkten başka fark yok
Hocam anladım, ben zaten getir götür yapmadım düzgün yaptım aslında ama hoca bir şeylere takıldı ne bileyim. Sorum o yapacağım stajın sigortasını okul...
Kabul edilmeme durumu var ama öyle "kabul" değil, yeterli görülüp görülmediğine dair olması lazım, götür getir işlerini yaptıysan anlamı yok. Benim bölüm...
Çoğu koltuk belli bir süre sonra terletir, bunu aza indirmek için deri yerine kumaş olanları tercih edebilirsin hawk future görüntü olarak güzel duruyor...
canım hocalarım hiç etliye sütlüye karışmazlardı. ister yap ister yapma keyfin bilir derlerdi sağolsunlar. hesap sorma kısmında aslan kesilirlerdi ama :)
Bilgisayar programlama okudum. Tezim hariç kimse bir soru sormadı vallahi. Dediğin gibi okuldan okula göre değişiyor heralde. Bizim zamanımızda en kötü...
stajın kabul edilmemesi gibi bir olay var. birebir de şahit oldum. okuldan okula, hocadan hocaya göre değişir. çok absürt saçma şeyler olmadığı sürece zaten...
Hocam nasıl kabul etmiyorlar? Tüm stajını gün gün yazdıysan defterin tamsa kabul etmeme gibi bir durumları yok. Sadece inadına yapabilirler. Hocalarla ters...