KaptanMC

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• KaptanMC
      Aynisi banada oluyor aynaya bakinca tipimi begenirken telefondan bakinca yuzum uzun ve senin dedigin gibi asimetrik cikiyor vs... yani ayni durum bendede...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Epicgames hediye listesi paylaşılmış olabilir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ya Cidden Bu Listenin Gercek Olduguna inanan Insanlar var Saka Gibi ve Liste gercek olmadigi icin epic'e kufur ediyorlar bu oyunalr ne adam akilli oyun ver...
    • KaptanMC
      Onlar Zaten Olmazsa Olmaz Hocam Hatta O Bindirimleri Savunan IQ'suzlarda Dolusup size saldiracaklar Bindirim oldugunu iddia ettgiiniz icin XD 1766939781...
    • KaptanMC
      @SeNNurki Reis Actigin Nkolay 1000TL kampanyasi hala devam ediyor mu Konu kilitlenmiste ?? Ayrica Onceden uyeysem ama hic kullanmadiysamda...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Yıldız Geçidi'ne Başladım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dostum sende once benim yazdigimi mi okusaydin ? Zaten sana hak veriyorum sacma olmus boyle bir konu o kisimda seni destekledim zaten ben sadefe sonrasinda...
    • KaptanMC
      SA, fark ettim de, işte cart curt kampanyalarını birleştirerek neredeyse bedavaya ürün alabildiğimiz ya da para kazandıran konuları pek görmüyorum şu...
    • KaptanMC
      Knk sende git biraz forumu kesfet tamam seni savundum ama bu dedigin sacmalik donanim arsivi kanali teknoloji kanali diye forumda teknoloji forumu anlamina...
    • KaptanMC
      Yanlis anlamayin ama adamlar hakli gibi be Yani Evet bu forum sadece Soru-Cevap degil farkli seylerde var indirimler yeni haberler gundem ne bilim yasadigi...
    • KaptanMC
      KaptanMC, CS de düşürdüğüm skin başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Iste banada 5 yildan daha uzun surede sadece siradan kasalar verdi XD He sadece 1 defa kasalardan kazandigim paralar ile aldigim kapsullerden KOI Holo Cikti...
    • KaptanMC
      KaptanMC, CS de düşürdüğüm skin başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Guzelmis Hayirli olsun hocam, Bana cikmaz zaten Dime Gabe Newell abicim git herkese ver bana ver me ....................... neyse bu noktolar duygularima...
    • KaptanMC
      KaptanMC, 2026 Asgari Ücret Açıklandı! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sonunda Akli basinda Birleri gormek guzel Acikcasi Yine Gram bir seyden anlamayan ve bos bos karsi gorus ile saldiran veletlerin cevap vermesinden...
    • KaptanMC
      Yanlis anlamayin hocam is yeri ve zenginler derken belli kullanimi asanlara ve o belli kullanimda normal bir evin giderinin ustu ise oluyor yani yoksa senin...
    • KaptanMC
      Siz bence Kontrol edin tum bina Sizin Elektirigi Kacak kullaniyor olabilir:kekw::monkahmm::peeposad: 2'ye katlanma mevzusu Is yerleri icin bir sey yani...
    • KaptanMC
      Burdaki Cevaplar Ulkenin IQ Seviyesini Yine Ortaya Koyuyor Yanlis anlamayin kimseye hakaret etmek gibi bir niyetim yok ama Iste ucreti kucumseyip Daha...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Hobi tavsiyesi öneri? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      -Spor'a Baslamak -Yazilim,Elektirik,Donanim vs. gibi Seyler ile ilgilenmek -Anime'ye Baslamak -Arkadaslar ile bilgisyar oyunlari oynamak -Paran varsa 3...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,321
Üyeler
186,870
Son üye
pros
Geri