Okurken gülmekten ağrı girdi Patladım XD
Gerçekten merak ediyorum kendinizi bu kadar belli etmeyi nasıl başarıyorsunuz ? Sürekli kendinizle çelişmeniz...
Malesef cehalet çok hocam satan kişi bilgisayarcıysa zaten fiyata bakma bile geçircek birini arıyor
Normal Kullanıcıysa da Bellek hızı,GDDR Bellekler nedir...
“İşte diyorum ya, beyinleri yok. Sadece popüler insanlar ne derse, sosyal medya ne aşılarsa, ana akım hangi yöne gidiyorsa onu takip ediyorlar.
Dediğin...
Senin yerinde olsam Intel işlemciye kesinlikle yönelmezdim (çok ciddi bir fiyat avantajı yoksa). Çünkü AMD şu an oyun tarafında daha iyi performans veriyor...
Eğer RTX 3060’ı 24GB ama geri kalan her şey aynı bir versiyonu olsaydı kim bilir kaça satarlardı 😂 Baksana RTX 3090 24GB 20K yda ilan var 55K yada fiyatı...
Bende zaten bunu söylüyorum: “özgürlük” bahanesiyle kendilerini yozlaştırıyorlar, sonra da bu saçmalığa katılmayan herkese “yobaz” diyorlar. Kendilerini...
bende onu diyon işte RX 580 Her zaman RX 580’dir bellek hızı teknoloji vs bi ton fark var adam 8gb görünce 3060 sanıyor galiba bu fiyatları harbi mechzup...
Ya tamam işte benim en başta dediğim gibi (“Söylediğiniz şey kısmen doğru kısmen yanlış aslında”) Aynı şeyi söylüyoruz sadece Fiyat algımız biraz farklı...
Hocam kimsenin bir şeye inanmadığı falan yok ya, herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Sadece kuraldı, yasaktı uğraşmak istemiyorlar; 'istediğim her...
3-4 Ay önce yanlış hatırlamıyorsam facebook gruplarında falan 14K’ya MSİ GamingX satılıyordu 12K ya falan giriş seviye modeller vardı ne kadar oldu ki şuan...
Bu cevabınız bile aslında en başta söylediklerimi doğrular nitelikte. Nvidia’nın popülerliği sayesinde AMD’ye kıyasla fiyatının daha stabil kaldığı bir...
Diyom ya kafayı yemişler Nvidia diye o kadar oara etceğini düşünüyor bağzıları diğerleride trendyol pc’lerdeki gibi anlamayan bir enayi düşer avlarız diye o...
Söylediğimiz şey kısmen doğru kısmen yanlış aslında
Malesef türkiyede fırsatçılar yüzünden böyle yoksa Nvidia da olsa değeri düşüyor sadece amd’nin bir tık...
7-8K ya temiz RTX 3060 12GB al geç 1080P için üstü gereksiz olur 2K Kullanıyorsanda yine Çoğu oyunu High-Ultra ayarlarda 12GB vram ile 60FPS üstü 2K’da...