Ya tamam işte benim en başta dediğim gibi (“Söylediğiniz şey kısmen doğru kısmen yanlış aslında”) Aynı şeyi söylüyoruz sadece Fiyat algımız biraz farklı...
Hocam kimsenin bir şeye inanmadığı falan yok ya, herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Sadece kuraldı, yasaktı uğraşmak istemiyorlar; 'istediğim her...
3-4 Ay önce yanlış hatırlamıyorsam facebook gruplarında falan 14K’ya MSİ GamingX satılıyordu 12K ya falan giriş seviye modeller vardı ne kadar oldu ki şuan...
Bu cevabınız bile aslında en başta söylediklerimi doğrular nitelikte. Nvidia’nın popülerliği sayesinde AMD’ye kıyasla fiyatının daha stabil kaldığı bir...
Diyom ya kafayı yemişler Nvidia diye o kadar oara etceğini düşünüyor bağzıları diğerleride trendyol pc’lerdeki gibi anlamayan bir enayi düşer avlarız diye o...
Söylediğimiz şey kısmen doğru kısmen yanlış aslında
Malesef türkiyede fırsatçılar yüzünden böyle yoksa Nvidia da olsa değeri düşüyor sadece amd’nin bir tık...
7-8K ya temiz RTX 3060 12GB al geç 1080P için üstü gereksiz olur 2K Kullanıyorsanda yine Çoğu oyunu High-Ultra ayarlarda 12GB vram ile 60FPS üstü 2K’da...
Ama benim frisby 650W psu 1 gün bile dayanamadı 2’ci oc yi açışımda yada kullanışım sırasında GG Ryzen 7 3800X ve GT 430 kullanıyordum o zamanlar
Yani...
Şaka bir yana Hinata’nın Normal Desktop için Wallpaper’ları Çok azken ve çoğu Aİ iken Malesef Düşündüğümüz tarzda walpaperı hiç yok Anca Local Aİ ile vs...
A750BN o kadar iyi bir psu Değil Tier liste de C segmentinde yani giriş-Orta arası (tabi psu fiyatları kafayı yemiş oradı ayrı) Ayrıca içindeki fan ucuz ve...
Ya Nedret etme Demiyelimde Yani Tom şansız bence Çünkü ondan önce 2 Efsane Geldi Tobey ve Andrew gibi 2 Mükemmel spidermen oynamış Yani çok üstüne gitmeyin...
RTX 3050’nin 8 GB’lık versiyonu mu varmış? 🤔 (TR’de ilk kez görüyorum.) Ama yine de RTX 3050’ye sıfır bile olsa bu paraları veren kafayı yemiştir.
Ayrıca...