Hocam Bu ekran kartı için 1080P yeterli ama 27" olunca pixel vs. Gözüküyor diyorlar bu yüzden 24" 1080P daha mantıklı
Ama bence film vs. İzliyorsan 2K 27"...
Hocam cidden 2024'de daha yeni mi fark ediyorsunuz dolandırıcı olduklarını çoğu telefoncu falan'da öyle milleti kazıkladıkları için insanlar büyük firmalar...
Hocam ben aslında orda sadece örnek vermiştim yani tüm yatırım vs. Hepsini yazmamı mı bekliyon??
Dediğim gibi kripto sadece örnekti yoksa bir sürü yatırım...
Hocam bu (!) işaretin ne anlama geldiğini biliyor musunuz??? Az araştırın lütfen yani o işareti koymama bile gerek yok birinin anlaması için ama yine de...
Hocam Son Zamanlarda Özellikle son 2-3 aydır Forumda bu sorunu yaşayan NVDİA Kullanıcılarıda gördüm bu yüzden bence sorun AMD ile falan alakalı değil hatta...
Hocam karabasan öyle bir şey değildi sadece bazen rüyanın farkında olunca Döngüye giriyor Matrix hatası çok takmayın
Hocam karabasan öyle bir şey değil...
Hocam 3 yıldır BioStar X570 GTA anakart'ı nı kullanıyorum ve 1 kere bile sorun yaşamadım yani iyi markadır he illaki kötü ürünleride vardır bilemem ama bu...
Anlıyorum kendi kazancını kazanmak Ailene yük olmamak istiyorsun iyi güzel Ama dürsüt olalım Kusura bakma ama Bu işler kısa zamanda ögrenilcek ve gapılacak...
Hocam cidden şu çin malı muhabetti kaadysaa muhabbet azdır. Ya her Çin malı olan ürün çöp mü oluyor hocam o zaman şu markaların hepsi kötü ve kalitesiz...
İlk Oynadığım oyun⬇️
GTA Türk (amca oğlumun pc'de oynamıştım 😁)
Tam hatırlamıyorum ama şunlardan biri olmalı⬇️
(Kendi Bilgisayarımda!)
- Counter Strike...
Yazdığım kısmı atladınız galiba ben performansına bir şey demedin görünüşüne dedim hoş durmuyor bence oyuncakmış gibi dedim
+Şahsen ben çok bir fark...
Hocam bence bunun yerine Temu'da vergisiyle beraber daha ucuza gelen gamepad'ler var daha iyi en azından Daha şık görünüyolar bu gamepad bana 2000 yılından...