Attığım videoya Bakmamışsınız belli az yukarı bakın Lokanta konusunada değiniyor Halk çok laf ettiği için 3 kere zam yapılmış reis bundan da şikayetçiymiş...
Hocam teşekkür ederim öncelikle
– Günlük kalori ihtiyacını hesapla demişsiniz, peki bunu en doğru şekilde nasıl belirleyebilirim? Güvenilir bir yöntem...
Bugün Şöylembşr karışım düşğnüyorum
Süt + daha az bebe bisküvisi 3-4 tane muhtemlen + 1 kaşık bal + 1 Kaşık pekmez (kısaca evde ne bukursam bulduğum...
Reis O zaman bu reels’ı İzlemeden Önce Nefes al ver ve Sakinleş
(Dikkat video Sinir krizine neden olabilir)
Daha 2 Hafta Önce Dedi yani Güncel, Şaka Gibi XD
Selam beyler, bir süredir spora başladım ve hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Günlük kalori ihtiyacım için yapay zeka süt + bebek bisküvisi önerildi...
Yani Sanmıyorun hıcam belki doğrudur diye araşrırdım ama malesef Söylediğinşz şey yanlış gibş duruyor (yani tabi öyle monte etmek mümkğndü ama işlevsiz ve...
O Kadar Saçma ki 3-5 kere tekrar okuyup ekran kartı dekren anakartı mı demek istemişti yanlış mı yaxdı falan dedim aşşağı kaydırınca anladım ciddi ciddi...
Hayır Kapanmaz Cihazların kendi kimlikleri var bu yüzden Çok saçma okurdu dediğin şey türkiyede olsa Böyle bir hata yapmış olabilirler derdim ama Çin’de bu...
Uzatmicam sadece Sunu diyecem
Islami Kendi'ne Musluman'im diyenlerden degil Kur-an'dan Ogren Sonra Namaz gibi Kura-an'da tarifi olmayna ibadetleri dogru...
Yani hocam isterse cozerler emin olun dertleri baska bence ama neyse
Yilbasina tatilinde bug'lar ile ilgilenmemeleri normal cunku Avrupa'da falan dah onem...
Hocam, ben 19 yaşındayım. 1 sene mezuna kaldım ama isler istedigim gibi gitmedi. Neyse, konuya gelecek olursam:
Küçüklüğümden beri yazılım ve teknolojiye...
Tamamda yani neden boyle Bir Bug Izin veriyorlar yani dedigim igbi cok kolay fix'lerler baska bir sey var bence yani tmaam bagzen oyun firmalari bile cok...