Hocam cidden anlamıyormusunuz yoksa anlamazlıkdan mı geliyorsunuz???
Hocam netgsm ucuz yapması demek tüm insanların o operatöre geçmesi demek yani turkcel...
Hocam açıkçası çok kararsızım bende çünkü 2'sininde kendine göre avantajları ve dezavantajları var ben söyliyeyim siz seçin
Gamingen Avantajlar
- 2 tane...
Aklıma Amerika'daki olay geldi yanlış hatırlamıyorsam covid'in ortalarında 2020-2021'de falan ABD'de ev internet fiyatlarına gelen zamlar'dan dolayı adamın...
Hocam Anlamada problem yaşıyorsunuz galiba kimsenin turkcell'i savunduğu yok ki
Bizler zaten 3 Büyüğün halka geçirdiğini faiş fiyatlar verdiğini biliyoruz...
Hocam bence SSD'yi yükseltmeyin 512GB kalsın Sistemi aldıktan sonra 2.el'de ucuz 1TB SSD daha al o anakart'da 2 tane m.2 slotu var boş olana 1TB takın...
86TL nasıl hocam? Vay aw bı ben mi şu fiyatlara alamadım bir tek Klavye aldım oda vergi dahil toplam 700TL'ye geldi
-Hocam teşekkürler sinirlerimi tam...
Hocam zaten siz geleceğe yönelik yeni sistem almak istediğiniz için böyle önerdim yoksa tabi ekran kartını'da yükseltebilirsiniz
Ben ucuz bir işlemci...
Hocam öncelikle çoğu kişi'nin yanlış bildiği bir şeyi belirteyim netgsm olayındaki suçun en az %90 Netgsm suçu zaten bu tarz bir şeyi yürümeyeceği çok...
Hocam zaten CS genelde 1280X960'ta oynanır bu sayede daha'da büyür karakterler ve çözünürlük düştüğü için FPS artar + FPS oyunları her zaman Liw ayarlarda...
Hocam sorun şu zam'ın gelme sebebi faiz'in düşmesi ve doların çıkması olacak yanı benden demesi en geç Black friday'da taş çatlasın Aralığın ortalarında...
Dedim ya bende hazıra kaçmışlar ve ben tüm Çinli markalar demedim genel olarak dedim AJazz dediğin baya büyük bir marka mesela ama ben ve bir çok insan ilk...
Hocam haberiniz olsun AMD DDR5 kartlarda malesef 4 ram slotu sorunlu yani şansınıza bağlı çalışmıyor genelde
Ama evet bu fiyat bandına 4070 Süper gördük...