Ya bide Diuyorumki Anneni baska Ikametgahta gosterip ev almak Cakallik yani mantiken anlattiklarina dayanarak ve Sonra Ozellikle Diyorum ki neden ? buradaki...
Zevkler ve Renkler Tartisilmaz Derler Ama Ben buna Karisirim XD
(Bui arada cidden her sey bir yana manifest dinleyen bi kendini kontrol etsin populer...
Reis Yanlis anlama Emegine Kesinlikle Saygim var ama Durustce Elestimem gerekirse
-UI Cok kotu duruyor Hocam Yani bak Logosu , Papaganlar .com yazisi falan...
Reis sakin ofkeni yazidan anliyabiliyorum icini kusmussun XD
Knk ''Derdinizi Yazın Çözüm Bulalım'' bu basligi ben koymadim DSGDASFGHDFHDF
Ayrica Gecmisi...
Kusura bakam ama ben bu cumleye takildim reis FDHKSDFHSDFHDFGH
Amerikalilar bile kolay kolay cikarip ortaya koyacagi para degil derken O anakarti almak...
Hocam farkli bir konuda'da cevap vermistim tekrar buradan'da yazayim (Bu arada Ekran goruntulerini vs. silin sacma bir sekilde Suc Hocam Sizin basiniz...
Insanlar basaramadigi seyleri kiskaniyor ozelliklede bizim ulkede
Japonya,Cin gibi ulkelerde olsa Aksine Insanlar sasiriyor ve tebrik ediyor (bu arada bu...
Zaten 17 yasindaki kiz olayi cikarsa esi'de ayrilir 1 tasla 2 kus
Yapman gereken Once telefonuna veya varsa bir bilgisayara tor browser veya brave Browser...
?
Yardimci Olmaya calkistigin icin Tessekkur Ederim.
Ama durust olamk gerekirse Beni tam anlayamamis gibisin yazdiklarinda cok eksik mesela Gordugum...
Ya Hocam Su bizim Milletteki Huyu anlamiyorum
Bir seyide Kabul Edin be Her Seyde Kendinizi Hakli Cikarmaya calismayin madem boyle bir soru soruyorsun o...
Reis Bak ''Ben Olabilrimiyim ?'' Demiyorsun ''Olabilir mi ?'' Diyorsun Yani Genel'i Aliyoruz Yani tamam belki sen ben ve bagzilari yapmayiz boyle bir sey...
Reis Arkadaslik konusu iliskiye gelmiyor Arkadaslik icindeki Art niyetli biri yuzunden Yada O sira vucuddaki testesteron yuzunden Bi anlik hatayla veya...