Hocam anlatın o zaman Nasıl tr'ye KDV'siz vs. 750$ giriyor açıklayın
Ayrıca sanki ben yanlış biliyormuşum gibi Ekran kartından %25 gümrük/%20 KDV/%25 Gelir...
Hocam Stok yok biliyorum zaten belirtim'de (en alta bak⬇️)
Bundan bahsediyorum işte herkes kazıklanmaya alıştığı için fiyatlar mükemmel diyor evet diğer...
Hocam Zaten Ben'de onu anlatmak istiyorum Amerika'da Stok yok gördelde'de yazıyor zaten Neden Çünkü olması gerektiği gibi Çok iyi Fiyatlara satılıyor yani...
Sa Sabahtan beri Forumda İnsanlar
RX 9070XT'nin Fiyatı hakkında tarttışıyor çok fazla bilgi kirliliği var Bu yüzden Kısaca Sizlere veriler ve Kanıtlar ile...
Fotoğraftaki en üstteki model Asrock'un En tepe Modelidir ve 730$ yani 26.600TL
Ve Türkiye'ye gelirse +%20 KDV eklenir yani 5.300TL (145$)
730$+145$= 875$...
Baştan Sona okusaydın gerçekten Benim 2-3 defa "konudakilerin %95'nin Konu aćıklamamı okumadan direk başlığı görüp cevap verdiğini" belirttigimi görürdün
Hocam Başkalarını bilmiyorum ama Ben zaten Yazarken 600$ zaten imkansız olduğunu söyledim 600$ üzerine Türkiyede ekran kartları için alınan tek vergi olan...
WTF ????
%25 gümrük vergisi ??
%25 gelir vergisi ??
1.20 KDV Anlamadım ?
Hocam Yanlış anlamaziseniz Size bunu kim söyledi lütfen bana Kaynak Sunarmısınız...
Yok öylemiymiş knk aaa teşekkür ultra zeka arkadaşım
Zaten O yüzden RX 9070XT almak yerine 5070 mi alayım diye soruyorum ya ? Yoksa zaten 9070XT ,5070Tİ...
Öncelikle Zaten ben Asus Astral modelinin Msrp fiyatından satılması gerektiğini söylemedim hatta bunu bir kaç mesajımda belirttim Ben Sapphire Pluse gibi...
Hocam Öncelikle 600$ MSRP fiyatına gideceği Ülkenin vergisi hariç her şey zaten ekli halı yani Taşıma/perakendeci kârı vs. Hepsi dahil
Ayrıca Üründen ürüne...