Yani ben 18 yaşındayım ve 1.68 boyundayım geçen Sene 17 yaşımdayken gitmiştim Hiç bir Şey vermediler Sadece Vitamin ilacı verdiler
Ayrıca 17 yaşımdaki...
Yani onu bunu bilmem ama Süt ve Süt ürınleri Teknoloji'si dedin bölümü bile ilk kez duyuyorum Yani Kb ama Bana biraz boş bir bölüm gibi geldi yani boş'tan...
Yani Normalde 2 sene öncesine kadar toplama Sistemleri savunuyorum Ama malesef günümüzde FAiş fiyatlar Aşırı arttığı için Hazır sistemlerde Firmalar bazen...
He yurt ise farklı ben Normal yani Bodrum'da yaşıyor diye düşündüm
+Resmi/kurumsal Olmayan Yerleri Deneyebilirsiniz Yani Otellerde vs. Güvenlik/+ bazı...
Beyazlatma konusunda başta Kore olmak üzere Kore/çin ve japon kaynaklara bak Veya Yabancı İngikizce Konuşulan DC'ler gruplarında Saydığım Ülkelerden bir...
Yani Onun İçin Kalkıp Bodrum'a Gidiyorsan Demek ki senin için değerli veya Çok yakın arkadassınız demektir yüksek olasılıkla
Eğer öyleyse neden Evine...
Masa Bildiğin Trendyol Gaming Masası diye Sattıkları Çok Çirkin Gereksiz bir masa
Yazdığın Sistem Özelliklerine bakarsak Para Konusun'da bir sıkıntın yok...
Saf güçte RTX 4070 süperden güçsüz olduğunu söyleyenlerde. Var hocam kesin bir şey yok Çıktığı zaman görecez
Ayrıca Saf güçte RTX 4070Tİ gücünde olsa Bile...
Hocam 5000TL'ye iyi güzel ama Akakçe fiyatı uçmuş alakası yok bu monitör 7-8K arası normal'de İnternette Ama tabi bundan daha iyileri var o fiyat bandında...
Öyle aman Aman Bir fark olmaz Sadece Yapay zekada vs. Bı tık daha iyi çalışır ki oda Bilgisayarında Local Olarak kullananlar için Yoksa zaten herkes cloud...
Hocam Şimdi Öncelikle Amacınız ne cidden sizin gibileri anlamıyoruz Kardeşim RTX 4070 süperin varsa Niye 5070'e geçiyon senin en az 7000 serisi'ne kadar...