Öncelikle, ilk soruda “Soldaki fanları 2 mi yapayım?” derken arka egzoz kısmından mı bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse, bu soru yanlış çünkü arkaya sadece 1x120...
Hocam, Öndeki fanlar (akvaryum kasalarda yandaki fanlar) ve alttaki fanlar dışarıdan havayı alıp kasanın içine üfler. Bunlara **intake fan** denir.
Arka ve...
Fanlarda Lian Lİ fanları google da Lian Li fan diye Arat en beğendiğini al Çünkü bu modeli TR de yok diye biliyom TR’de genelde Lian Lİ SL ve SL120 V2...
Bunlar daha hiçbir şey, hatta fiyatlar biraz bile düzelmiş sayılır. 1–2 sene önce ben de bu konu hakkında bir başlık açmıştım ve insanlara anlatmaya...
Hocam, RTX 3060 zaten 12 GB VRAM’e sahip ve 2K çözünürlükte bile gayet yeterli bir kart. Üstelik DLSS gibi teknolojileri açtığınızda performans daha da...
Hangi Programı veya Oyunu veya Ürünü Crack’li Kullanırsan İster işte ister evde fark etmeksizin Yasak ve Para Cezası var Sorun Bu Kanunun Türkiyede Tam...
Fen edebiyat biyoloji Bölümü ne la İlk kez duyuyorum Bunlar ders isimleri değilmiydi 😁
Ayrıca Bence Yine yanlış seçim yapmadan Önce
-Makina Mühendisliği...
Zaten Sistemde RTX 3060 varsa yazdığınız gibi ve 1080P de kullanıyorsanız (ve Çok ağır İşler için değilde normal kullanım ve oyun içinse) Değiştirmek çok...
Hocam Yükseltmese Şuan mesela 35K ise 50K yapsınlar sorun çözülecek mi yani ?
İphone satışları uçar o fiyat yaparlarsa
He Bu çozumde dogru değil söylüyorum...
Fiyatın Bi anda bu kadar yükselmesinin Sebebi yanlış hatırlamıyorsam İnsanların Gürcistan sinirina Akın edip oradan iPhone 15 veya 14 alıyordu Haberlere...