Ama sorun su ki elamanin Vucudu Rol icin uygun degil Yani Kratos deyince daha heybetli Agir basli vs... biri bekliyor insan o elaman cok daha zayif duruyo...
Elamanin vucudu Adeta Ben Kratos'sum diye bagiriyor ama Kisiligi Aksine nasil desem daha eglence ve Aksiyon filimlerinde oynayavcak karakter havasi veriyor...
Youtube gameloop fps ayari falan yazin karsiniza cikar yapmaniz gereken ayarlar uzun uzun anlatamam hatirlamiyorumda zaten ama bagzi belli basli ayarlar...
Ya reis yanlis anlamada Koydugun linke bak ya verdgiin link bile insani iskillendiriyor yani siradajn bir indirme yerine koymak varken veya madem para verip...
Yas kac kardesim ?
Yani ilkte cogu kisi gibi cinsel icerik izliyor sandim dogal olarak basligi gorunce Sonra silahli catisma falan diyince telegramda...
Hocam iste sorun her seyi yiyecek tipte biri degilim o yuzden burdan sordum yoksa gittigim restoranda veya donercide veya cigkoftecide vs. bile adam eldiven...
Hocam pizza Dusunuyorumda Yani dominos gibi boykot olanlar haric adam akili yapan veya uygun fiyatli yok 1 normal orta boy pizza 600 Lira olurmu lokantada...