Acelen yoksa Kasım indirimleri bir haftaya başlayacak, onu bekle. Ayrıca bu cuma İncehesap Gaming Gecesi indirimlerine de bak; belki orada da fiyat düşer.
Önce uğraşmamak adına comnet'e bir mail ile kararı atın ve iban numaranızı atın. Karar geçtikten yaklaşık bi 15-20 gün içerisinde tarafınıza ödeme yapılmaz...
Burada THH kararında ne yazdığı önemli. 3 Sene önce buhar kazanlı ütü sipariş veren müşterim ürün bozulduğu için ve 2+den fazla servise gittiği için THH ye...
2022 da aldığım bir fareyi garantiye yollamıştım ellerinde yok diye fiyat iade edicez dediler ama ürünü 700tl ye almıştım ve fiyatı 3.500 tl olmuştu...
Ben de şöyle bir şey söyliyim o zaman, bazı ''trendyol'' gibi firmalar tüketici mahkeme heyetini umursamıyor böyle bir durumda tek yapabileceğiniz şey...
Değerli dostlar elimden geldiğince bu tarz bilgi içerikli konuları sizlerin yararlanması için açacağım destek vereceğim çünkü bazılarımız bu anlatacağım...
bu aralar sık sık aynı şeyi yapıyor markalar. İndirimli ürün buluyo millet burda paylaşıyo 10 dakka sonra fiyat güncellemesi alıyo verilen siparişlerde...
Merhaba arkadaşlar sizlerden de aldığım tüyolar dahilinde sonunda hayalimdeki bilgisayarı topladım. Biraz zor oldu mâlum ekonomide ama sonunda başardım 😂...