Aöf sınavı var cumartesi hızlıdan çalışmam lazım tek ders zaten ders calışırken kullandığınız yapay zeka vb. var mı geçen gemini kullandım dediği hiç bsi...
Ses olarak güzel ayar yapınca çoğu adım sesleri fln güzel geliyor şarjı iyi gidiyor ama kulağin büyükse biraz acıtıyor. Diğerlerini kullanmadığım için...
teşekkürler cevap için. Bu bağlantı sorunu için bilgisayarın arka tarafında eğer çok fazla usb takılı ise gereksiz olanları çıkarmayı deneyebilirsiniz.
O konuda kararsızım vallaha chillkeyin duruşu ve kasası çok hoş ama gerisi biraz boş gibi daha dün geldi ya da ben alısamadım biraz daha deneyip oyle karar...
Elimde yeni aldığım Chillkey ND 75 lp var takas teklifi olarak G pro x tkl rapid teklifi geldi sizce degerlendirmeli miyim 14 ekim 2025 te açmış sahibi...
Rica ederim ne demek, Gta v iyi bi seçim olmuş diğer türlü eski gta oyunları mod yapmaya elverişli sağlam bir altyapıya sahip değil yapsan bile bir sürü...
yapay zekadan yardım almanın nesi yanlış ? bu modelini pc toplarken bende kullandım parça seçimlerinde ve zevkime uygun parça önermekte çok iyi iş çıkarttı...