Bırak insanlar eski ram bazlı ürün alsınlar 1-2 yıl sonra ürünü değiştirirler bunlarda yanında TN panel, devamlı düşük hız ssd kullanma, düşük performans...
wifi 6 çok hızlı internet evet ama internet hızın ne 100 mbps atıyorum ee wifi 6'nın anlamı ne? pcie 4.0 m2 ssd var pc de napıyosun gündelik işlerimi...
Fazla kasıyorsun. 10-15k bütçe arasında insanın beklediği tek şey; internette gezinirken kasmasın, word excel gibi programlarda çalışırken takılmasın. 3-4...
Ben kullanıyorum 1.5 yıldır. Oldukça memnunum, kedim koltuğu kozmetik olarak mahvetti biraz ama olsun kullanımına engel bir şey değil. Sadece sol kolçağı...
Yapılamaz diye düşünüyorum çünkü eğim ölçme gibi bir durumu yok ets de a d gibi kullanırsan mesela direksiyon çok az a ya dokunup çekmişsin gibi geri yerine...
Bir söz vardır; "Ya pozitif ol ya da sus"
Ben konuya bilgisayar mağazalarının öneri sistemlerine bir eleştiri olacağını düşünerek açmıştım. Oradaki toplama...
Böyle bir şart varsa illa opsiyon da yok demektir. Alıp geçin o zaman rog hyperion kasayı. Attığım MSI kasa da premium ürün deneyimini daha dolu yaşarsınız...
Beyaz rengi var mı hiç bilmiyorum. 20k bütçeye kadar akakçeden baktığım kadarıyla en iyisi bu bence. Kasayı bundan alıp kalan parçaları rog dizebilirsiniz...
Premium kasalardan en kötü kasa bu bence. Hem çok ağır, hem çok uğraştırıcı. Bu fiyat ve daha düşük fiyatlara bundan çok daha ergonomik ve kullanışlı...