Next müşteri hizmetleri sorundan haberdar gibi zaten, 444lü numarayı arayınca direk whatsapp hattına yönlendirdiler videoyu yolladım kayıt açıldı. Bizim...
Ses sorunu için kafasını kurcalayanlara yardımcı olmak adına bende kendi televizyonumda test yaptım başta bi yok normal felan dedim ama starboy klibi sorunu...
65 inç modelini 4 gündür kullanıyorum. Kullandığım modlar: Dolby Vision da Vivid, normal modlarda Oyun/OyunHDR arka ışık değiştirilebiliyorsa bazen 80e...
Her tv yavaşlar. Planlı eskitme denen bir şey var nede olsa. Bu yavaşlama sizin beklentinize göre çokta olabilir azda. Ben yt-Netflix-disney gibi uygulama...
eARC var, kayıpsız sesi veriyor.
Ayrıca TV yi alan arkadaşlara nacizane bir tavsiye vereceğim görüntü ayarları için:
Default olarak renk sıcaklığını bir...
Ses kısmında default ayar kötü hocam. Kesinlikle ayarları kurcalamak gerek. Ama ses sistemi (eğer ses konusunda çok önem veren biri değilsen) gayet yeterli...
Geldi kuruldu, daha önce bozulan televizyonum 55 inç philips oled idi. Yapacağım yorumları negatif olarak almayın şu an yapacağım kıyaslama olede ne kadar...
Ahada aynı şeyi düşünüyorum. Aynı anda olmasada bilgisayar versiyonu için 6 aydan fazla beklememeliyiz. Hoş bu saatten sonra kasım 2026 bile zor bence. 7...