dediğim gibi evrim ağacına da kefil olmam ama adam sadece kendi fikirlerini ve temel bilimsel şeyleri öğretiyor diye bu iftirayı atmak karaktersizliktir.
Ayrıca Evrim Ağacı / Çağrı Mert Bakırcı'yı da Epsteinci olmakla suçlamışlar. Asıl suçluları aklamak adına olayları sulandırmak için meczupları kullanıyorlar...
eee kardeşim batı aşığı felan değilim kimsenin de kefili olmam batıda yaşanmış bir iğrençlikte batıdan isimlerin iğrençliği ortaya çıkar. bir iki isim...
lazların pratikte aşırı uç istisnalar hariç böyle olayları yok, sosyal medyadaki oluşumlar pkk'lıların işi. Hatta ss atamam ama bu daily lazist mi ne o...
Arkadaş diyordu sana kız buldum diye inanmadım amaan dedim neyse sonra bu diğerlerine söylemiş böyle böyle diye diğer arkadaşlarda konuş olum dediler...
yarışma ayağına milleti yiyorlar hem benim olduğum yerde yarışma yok
1767393229
tabi
İÇ.EV-AKŞAM
ana karakterimiz fazla nasturmasyon yaptığı için ölür...
öyle tabi genel olarak büyük zihinler karar verdi mi sonuna kadar, oldurana kadar olmasını ister bu tür şeylerin. Yine de Atatürk devrimleri genel olarak...
engelle yazmış yok angela
ben bu milletteki yok yaşın küçük daha ergensin triplerini de anlamıyorum. aşk denilen şey zaten bilimsel tarafında ergenlik...