2013 Corolla vardı eskiden bizde de. 1.6 Atmo bir de LPG'liydi, hani 132 BG diyor ama o zaten 132 değil 120 falandı ama LPG ile biraz daha düşmüştü. Tekir...
hocam şuan elentra 2024nun sadece 7 ilanı var sahibindende. Alan satmıyor sanırım.
Görünüş olarak aşırı beğendim, araştırdım, motoru 1.6 atmosferik oldugu...
Hayırlı uğurlu olsun, tipi bence çok güzel estetik bir araç, ben beğeniyorum. Piyasa çok garip biz de abime bakıyorduk. 1.2M'a 2021 Fabia ilanları varken 12...
Bir şeyi merak ediyorum. Bende fıtık var. 22 yaşındayım ama belimde ki fıtık sağ bacağıma vuruyor ve oturmamı, yürümemi o kadar zorlaştırıyor ki hapşırırken...
1768645191
Aynen doğru diyorsun Türkiye de bekleyip ucuza aldığın pek bir şey olmuyor insanlar erteleyip daha pahalıya alıyor sonra .Acelesi yok valla...
Bazı fiyat aralıklarında önde gelen kalite değil de performans oluyor. Düşük bütçede herkes daha iyi performans almak istiyor ki normal durum. Ama işte...
Bana bu kollar çok kullanışsız geliyor. Süspansiyonlu istiyorum bir tane. Ben mikrofonla çok oynayan birisiyim sürekli itiyorum çekiyorum, buna benzer...
Valla odanın soğuk olması fark etmiyor. Git dokun garanti sıcaktır. Küçük bir kutuya yaptıklarından, içindeki işlemci vb. garanti ısınıyor.
Ben altında hep...
Modemin sıcaklığı sıcak bile değil. Salonda duruyor salonu pek kullanmıyoruz oda soğuk olduğu için sıcaklık gibi bir durum yok. Modem acayip iyi bir modem...