Bilader kime neye sallamışım? Aynı ramlere ben de sahibim ve aynı sorunu ben de yaşıyorum. Tüm RGB kontrol uygulamalarını denedim yok olmuyor bu ramlerin...
Powerway 45W PD almıştım. 2 tane aldık abim ile ben ayrı ayrı. Abim kullanırken telefonu şarj etmek için kullanmış. Telefon hiç şarj olmamış bir baktım alev...
Senin doğrun ne acaba :kekw:. Benim aldığım ram ilk çıkan DDR5 XPG ramlerinden. Bak bakalım senin ramlerin üretim tarihi ne? Yaptıklarının aynısını söyle...
Kankacım tüm yorumları okudum 1 gram doğru yok. Ne RGB kontrolcüsünden ne de yazılımdan. Maalesef bu ramlerin RGB Led'leri kaliteli değil. Mor yapmaya...
Merhaba. Abim ailesi ile cumartesi akşamı yürüyüşe çıkmış. Bir şekilde çalındığını düşünüyoruz çünkü çektikleri fotoğrafların arasında 5 dakika mevcut ve...
Sıfır F75'i kim 2K'ya sıfır satıyor acaba? 820 Pro'dan iyi olması tartışılır. Aula'yı da kullandım, 2 yıldır da 820 Pro kullanıyorum 820 Pro'yu seçerim. Ama...
ND fotoğrafta hadi neyse de CPL daha önemli fotoğraf için onu da bulmak ND bulmaktan daha zor. Kamera lens aldık bitti diyoruz, kartı, ışığı, flashı...
doğrudur hocam. bi burası güzel gibiydi orayıda kestiler işte. umarım bunlarda bi şekilde çözerler. ikinci eldede saçma bi şekilde tr satıcıları direkt 2x...
Benim bir sinema işleri ile uğraşan tanıdığım aradı bugün, aldığı filtreler gümrükte kalmış. Bir arayıp konuşacağım dedi. Dönüş yapacak eğer konuyla ilgili...