Hiçbir şey olmaz. Direkt OLED'lerin panelinde de oluyor o çizgiler. Bir şey deniyordu ama unuttum şu an onu. IPS ekranlarda ki Glow muhabbeti gibi bir şey...
sadece gri ekranda gözüküyor ama grinin tek tonunda var hocam ve fotoğrafta bu şekilde cok görünmül gözle görünmüyor nerdeyse. gözle sadece çizgiler...
Piksel yenileme ile geçer. Bir şey olmaz. Tabii Reddit'te ki monitör normal değil ama bende de oluyordu. Premiere Pro kullanırken uzun süreler açık kaldığı...
Şöyle çözdüm biraz zor olabilir. Test etmek için olan e-sim'lerden 3 tane ekledim. 2 tanesini aktifleştirdikten sonra 2. slota sim kartımı taktım. Takınca...
Affınıza sığınarak bir hatada bulunmuşum onu düzeltiyorum. Sıvı soğutma mantığı iPhone 17 Pro serisinde ki "Buhar Odası" mantığı ile aynı çalışıyormuş...
Sitede gösterilen hava kanalları ile ilgili diye biliyorum. İçerisindeki bu plastik kısımda "göya" hava kanalı bulunuyor, içerisinden de tahliye ediliyor...
Geçenlerde G6 OLED monitörüm maalesef kırıldı. Ben de merak ettim içini açmaya karar verdim. Bir kaç yerde görmüştüm "Samsung OLED monitörlerinde Sıvı...
Ya ben başka markanın aynı türdeki aletini aldım. Hiçbir işe yaramıyor. Yani silikonu iten kısım çok yetersiz. Bir kısma kadar itiyor sonra içerisinde...
Ben de zaten çalışmıyor diye yan tarafıma koyacaktım. Sinirlenip vuracaktım bir tane ama sonra içerisini açıp söktüm tamamen. Anakartını falan aldım belki...