Bonus ve Maximum. Ben de ikisi de var Bonus maaş kartı ile kredi kartıi Maximum öğrenci çalışan kredi kartı. Çoğu yer 9 taksit veriyordu genel 6 veriyor...
FF'ler genel olarak fotoğrafta başarılı ama video anlamında fotoğrafçıları 2'ye ayırıyor. Seven çok seviyor sevmeyen Nikonn'dan kötü diyor. Genel olarak...
30-50 Bin tl arası sadece gövde olmak üzere alabileceğim en iyi kamerayı almak istiyorum.
Reklam ajansı kurma evresindeyim ve mekan tanıtımları için kamera...
Halihazırda çalışırken zaten ödeniyor. Ödenirken bana vergi borcu çıkarılıyor. Benim şu an öğrenmeye çalıştığım şey çalışırken bir yandan YouTube için...
4B girişi yapınca 4A'ya ne olacağını bilmiyorum. Alacağım paranın gideri karşılamadığı sürece sürekli cebimden gidecek.
1732023202
Aman Ali Rıza Bey...
Öyle görünüyor. Devletin gözünde bir iş yeri açmış oluyorsun aslında bir bakıma. Ve tabi ki bunun vergilendirmesi olacaktır. İçerik üreticisi için vergi...
Banka hesabını devletin verdiği belge ile açmak gerekiyormuş. %15'lik vergi kapsamından yararlanmak için. 1 2 aya B Tipi cezaevinden fotoğraf atmazsam...
Açıklanan Vergi Paketinde yer alan maddelere göre sosyal medya içerik üreticileri 3 Milyon TL’ye kadar olan gelirleri için %15 stopaj ödemeli. Stopaj...