Tavsiye olarak kasa içerisinde power'dan gelen tüm kabloları sök. Arkasından yine bir başlatma tuşuna bas anakarta giden tüm elektrik kesilsin. Daha sonra...
Artık 37k :kekw:
1763116087
Daha da komiği epey fiyatlarına tek tek baktım hepsi tek tek yükseliyor. Bu satıcılar kendi aralarında konuşup fiyatları...
Çünkü Samsung ile ilgili bir yazı var normal değil mi? Her markanın her ürünü sorunsuz değil sorunlar olabiliyor şarj sorunu çıkarıyor diye apple mı alalım...
Bende de s23 var aynı uyarıyı verdi garantiden değiştim şuan sorun yok ve kabloyu değiştirmişlerdi tabi ben başka kablo ile de şarj ediyorum.
Ben şöyle bi...
Ben servise gittim durumu anlattım. Para verip değiştirdiğim soketin 6 ay garantisi oluyormuş. Ama bana söylenilen şey anakartın üzerinde ki şarj pinin...
Ekran kartını Vatan'dan aldım. Hediye çekimi bozdurmak için alıp satıyorum. Yalan yok kartı 20K'ya aldım aldığım fiyattan veriyorum. Sıfır ürün açılmadı...
Bu gece 03.00 değil. Takas banlı itemler saat 10'da açılıyor. Gece 4'te gelmişti güncelleme perşembe ve cuma saat öğlen 10.00'da satış başlar. Perşembe günü...