Bana bu kollar çok kullanışsız geliyor. Süspansiyonlu istiyorum bir tane. Ben mikrofonla çok oynayan birisiyim sürekli itiyorum çekiyorum, buna benzer...
Valla odanın soğuk olması fark etmiyor. Git dokun garanti sıcaktır. Küçük bir kutuya yaptıklarından, içindeki işlemci vb. garanti ısınıyor.
Ben altında hep...
Modemin sıcaklığı sıcak bile değil. Salonda duruyor salonu pek kullanmıyoruz oda soğuk olduğu için sıcaklık gibi bir durum yok. Modem acayip iyi bir modem...
Şöyle diyeyim tamamen tarayıcı sildim. Her şeyiyle birlikte Opera'nın bir tek dosyasını bırakmadan sildim ama sorun devam ediyor. Edge genelde içerik...
Bu arada şunu söylemeyi unuttum. Discord'da sesli kanala katıldığım zaman da bekletiyor. RCS bağlantısı daha sonrasında bağlanıyor derken bir 20 saniye...
Her sitede mi oluyor? Yoksa spesifik bir sitede mi?
Antivirüs olarak ne kullanıyorsunuz? Bazı antivirüsler genel olarak tarayıcı vb. yavaşlatabiliyor...
Normalde Opera GX kullanıyorum. Bir sıkıntım yoktu ama birden bire aşırı yavaş çalışmaya başladı. Düz Opera'yı indirdim sorun yoktu şimdi o da aşırı...