Halihazırda çalışırken zaten ödeniyor. Ödenirken bana vergi borcu çıkarılıyor. Benim şu an öğrenmeye çalıştığım şey çalışırken bir yandan YouTube için...
4B girişi yapınca 4A'ya ne olacağını bilmiyorum. Alacağım paranın gideri karşılamadığı sürece sürekli cebimden gidecek.
1732023202
Aman Ali Rıza Bey...
Öyle görünüyor. Devletin gözünde bir iş yeri açmış oluyorsun aslında bir bakıma. Ve tabi ki bunun vergilendirmesi olacaktır. İçerik üreticisi için vergi...
Banka hesabını devletin verdiği belge ile açmak gerekiyormuş. %15'lik vergi kapsamından yararlanmak için. 1 2 aya B Tipi cezaevinden fotoğraf atmazsam...
Açıklanan Vergi Paketinde yer alan maddelere göre sosyal medya içerik üreticileri 3 Milyon TL’ye kadar olan gelirleri için %15 stopaj ödemeli. Stopaj...
Herhangi bir işlem yapmayacağım şu anlık çözene kadar. Daha sonrasında "kazanmadığım" para için tekrardan vergi ödeme zorunluluğuna katlanmak istemiyorum.
Bir yayıncı anlatıyordu bu süreçleri dinlerkende baya karışık gelmişti umarım bilen birini bulabilirsin kendi kafana göre bişi olmaz diyerek hareket...