İnan çok ağır yüklü işler yapmayacaksan hiçbir işe yaramıyor. Elimde tam böyle giriş orta ve üst seviye SSD var. Fury 7300-7000 Hız veriyor, Adata 4500-4000...
Ben Red Devil 6700 XT'yi satıp 3080 Suprim X aldım Mining geçmişi olan, bakımı yapılmış. 1 yıldır kullanıyorum kartı %40 fan ile 300-330w çekerken 60 65...
Anakartınızda bol bol SSD yeri var. Bir tane 1 TB bir tane 2TB almanız güzel olur. Sistem geliştikçe yetmiyor. 980 Pro çok güzel bir SSD'di 990 Pro ile neyi...
Corsair güzel ramler üretiyor Dominator serisi zaten görsel şölen sunuyor ama bence o kadar cafcaf için yüksek paralar vermek saçma. XPG Lancer'ın çok güzel...
G402 ile aynı tasarım neredeyse. Çok rahat fare. Yıllarca G402 kullandım bir sorun yaşatmaz. Bir de Makro dediğin ne makrosu? İnternette görüyorum bazen...
G2 öneren arkadaş en güzel SSD'yi önermiş. Bilgisayarı her aç kapa yaptığınızda DRAM olmayan SSD'de ki veriler gidiyor. Bu da SSD'ye biraz daha yükleniyor...
PSU için aslında modüler bir PSU olsa daha iyi olabilir. Kargo karmaşası, fazlalıkları saklama derken cinnet geçirebilirsiniz. İmkanınız varsa modüler...
hocam vz alacağıma da 360hp opera alınır
en azından hem lüx e hitap ediyor hemde performanslı hemde yakıtta da üzmez
1744057541
biraz daha dediğide +2m...
arkadaş bıçak çıkardı onu satacaktı adamın götündeki donu istediler borçlu çıkacaktı hesaba göre bizde başka siteden sattık 50-100 tl falan aldı 1k dolarlık...