Şeffaf kör eder adamı çok çirkin duruyor. Onun dışında hotswap klavye arayanlar için güzel fiyat. Evde beyaz keycaps olan modeli var laptop ile kullanıyorum.
Bu fiyata kesinlikle değmez. Geçen ay 15.800'e falan düştüğünde belki 15 civarlarına düşer diye beklemiştim ama aksine arttıkça artıyor. Bu telefonun ederi...
kurulum için hemen geldiler gelen servisi yapan abi bile şaşırdı ilk defa miniled kurucam diye o da söyledi daha yeni çıktığını bir ışık hüzmesi falan yok...
Dün 18:00 saatlerinde teslim aldım 1 saat sonrada kurulum için geldiler. Şu ana kadar her şey çok iyi. Google TV alanını kurmadım, direkt Apple TV aktif...
Kendim A54 kullanıyorum, bu telefonu anneme alacağım. Kaçak Poco X7 Pro düşündüm ama hem yazılım hem de kayıt sorunlarıyla uğraşmayalım diye Samsung almayı...
Bunun işlemcisini de bilmiyoruz belki aynı bel bir tık iyisi fakat bunu için de değiştirmek pek mantıklı değil çünkü tv içinde olan cpular pek verimli değil.
Ben görüntüden memnunum zaten çok kötü bi tv'den geçiş yapmıştık. Arada 6 bin TL fark var + iade etsem babamın çenesini çekme payı da var. Tek şikayetim...