Thp genelde sıkıntılı motor hocam ustasını bulman lazım herkes çözemez normal ustayım diyen çözene kadar paran uçar deneme yanılma yapa yapa arızaları...
İstersen biraz daha bekleyip fiyatı düşenler oluyor onları kovala markadan emin değilsen gecen hafta 9955hx 32gb 1tb 5070ti asus rog strix laptop 99 bine...
Biz komple tj yi 55w sabitledik hepsini 3 ayari da 115w gpu kullaniyoruz zaten cs2 ve valo oynuyo fps uçuyor 3d oldugu icin altinda sogutucu var claw marka
işlemciyi sabitleyip tj max 85°C yapmal gerekiyor, yapmazsan alıp başını gidiyo bazen 90 filan oluyor, turbo mod da varsayılan açık oluyo o yüzden 87 üstüne...
Reis turbo extreme mod daha fazla isitiyor normal moda cek oyle dene bi biz öyle yaptık farketti islemci 55w sabitledik ayrica biz de cok memnunuz valla
Ben r9t3d modelini yaklaşık 3 hafta önce aldım, performansından memnunum. Eski laptopuma göre sıcaklıkları daha iyi bana göre de iyi aslında kötü diyende...
Valla reisim garantilik bir durum olmadı 3 aydır kullanıyor o konu için bir şey diyemeyeceğim ama garanti suresi icinde bozulur ederse tamir suresi 20 gün...