Doğrudur hocam kişisel tercih tabii ki de konforuda bazı insanlar seçer bende diyorum ağır olsun falan vs iyi sürücüsü olsun (100mm) ama tabi ki herkesin...
Öneriniz İçin Teşekkürler Ancak Ben Kablosuz Kulaklıkları Konfor Olarak Gördüğüm Ve Şarj Etmekle Uğraşmayı Sevmediğim İçin Arctis Nova Pro Wireless Modeline...
Hepsini Fatura ile ispatlarım bile 😅 Türkiye tedarikçisi bilkom a bile mail attım bu da tesadüf değildir diye kablosuz kulaklık olarak ben çok öneride...
Hocam bence cloud 3 yerine cloud orbit s alın 100mm audeze sürücüsü var.
1762374191
Hocam bir daha kulaklık değişirseniz cloud orbit s tavsiye ederim 100mm...
Teknoloji bu hocam yani her üründe arızalıya denk gelme olasılığı var bence alın deneyin cloud orbit s de 100mm audeze sürücüsü var yani audeze maxwell...
Fiyatı önemli değil de arızalı bir üniteye denk gelir miyim onu düşünüyorum. Yoksa audeze'yi direkt çekecem. Şuanki kullandığım nova pro wireless'den memnun...
Eski bir konu ama yinede yazıyım aldınız mı acaba almadıysanız da tabi ki de almalısınız hocam bütçe varsa direk al yada XG32UCWMG al 1-2 hafta içerinde...
Merhaba arkadaşlar acaba fark eder mi bilmiyorum ama NVIDIA App üzerinden mi driver güncelleyelim yoksa NVIDIA driver sitesinden mi güncel driverı indirip...