Satış yaparken mümkün olduğunca dürüst olmalısınız ki yarın öbürgün bir zıtlaşma olduğunda haklılığınız hep baki kalsın. Gerekli kusurları saklamadan yazmak...
Valla monitör ekran kartı vb ürünleri yüz yüze satıyorum kargo isterse tanıdık bul şehirde gelsin görüp alsın sana yollasın diyorum yada kendin gel bak öyle...
Ya 10 satıştan bi tanesi bile sizin bütün hevesinizi, motivasyonunuzu çökertebilir işte onu diyorum... Zamanında 100 satış yapsanız da içinden 3-5 tanesi...
Doğru hocam ama kimiside resimden öte temiz mi diye sorup havale sonrası kargo isteyen de oluyor kendim detay almadan mesela bu riske girmem ama giren oluyor
Aslında İlan açarken ürünün kaliteli resimlerini ve çalışır vaziyyette masaüstü SS lerini özelliklerini felan atmak daha iyi satış yapmayı sağlar.
Ürün...
Valla bana güzel müşteri denk geliyor geçen elimde kelepir aldığım B580 vardı anlaştık 9500 e adam 10000/10500 mü ne attı hesabıma dedim yanlış olmasın...
Banada çoğu ölücü yazıyor. Hiç konuşmadan engelliyorum.
Aman müşteridir belki alıcak felan demeyin. Çoğu kişi ruh hastası. Adres verip söylediği yere...
O mezarcı ölücüleri engellemenin çok kolay ve güzel bir yolu var sahibinden de ilan açarken tel no yerine sadece soru sormayı aktif bırakıyorsun sadece soru...