Ürünü teslim aldım açtım cam maalsef biraz açık kalıyor borusu kalın ona rağmen 15 20dk de 1 2 derece düşürdü. Yalıtım yapsam havlu kumaşla vs büyük...
hocam buraya danışıp almanız mantıklı ama burada herkesten başka bir model çıkacaktır, herkes kendi sevdiğini söyler. Eğer güç gerektiren bir şeyler...
Almayın demiyorum ki ben, ben aldım. Kumtel de tercih edilebilir en azından marka diye dedim. Aynı sizin gibi gürültü vs sorun etmiyorum serin olsun az da...
😅 isminizden belli klimaları bildiğiniz. Doğru diyorsunuz ama herkes klima taktırmaya uygun olmuyor oda küçük oluyor, kiracı oluyor, taşınacak bişi arıyor...
Dediğimiz şeyleri söylüyor hocam verimsiz olduğunu normal klimaladan çok elektrik harcadığını. Duvar tipi kadar olmasa da iş görebileceğinden bahsediyor...
Tabii az da olsa sesi olur ama sese alışık biriyim gidip teslim almam lazım mağazadan alana kadar stok indirim vs kalırmı bilmiyorum. Eğer düşünceniz var en...
klima bu btu değeri olmaz soğutucularda onlar sulu oluyor klima özelliğine göre çok uygun fiyatı. Duvardakiler ile aynı çalışır ama verimi düşük çünkü...
Çektik bir tane bakalım verimli olacak mı sıcaktan artık delirecek oluyorum bazen. Küçük bir odayı soğutur sanırım. Boru kısmını dışarı verirken yalıtmak...