hocam bendede aynı sekilde sokaktaki tüm binalarda fiber var ama olduğum binada yok başvuru yaptık ama binada turknet kullanan kişi sayısı yeterli olmayınca...
az önce ak680 max sipariş ettim hepsiburada üzerinden ama bu sitede alux68 modelini gördüm ve diğer sitelere göre daha ucuz site orjinal mi sormak istedim...
hocam dediğiniz gibi ajazzı sipariş ettim ama acaba bu fiyat bandında daha mantıklı olabilecek manyetik switch bir klavye varmıydı diye şüphe etmiyorumda...
keycapse ek olarak para vermek istemiyorum hocam almışken kendi keycapsı ile olsun istiyorum ve yanlış değilsem ajazzın keycapsları güzeldi reviewlerde öyle...
yani sadece oyun için alacağım bir klavyeye de 4-5 k para vermek istemiyorum gün içinde bilgisayar başında geçirdiğim saat zaten belli verdiğim paraya...
Suan elimde hem F75 hem t60 var f75i küçük kardeşime hediye olarak almıştım ama genel olarak ben kullanıyordum ve genel olarak fps oyunları oynadığım...
aklımda başta akko fun 60 max* nebulae vardı kablosuz olmasından ötürü ama gözüme ak680max he carptı ve nedense güzel geldi kalite açısından da şüphem yok...