Dostum blok aynı, güç aynı, her şey aynı sadece NK bi tık daha hafif olduğundan dolayı çok az daha atik diye biliyorum. Yani fark yok diyebiliriz. Sadece...
boykot her zaman etki eder, sadece gazze için de değil genel olarak.
coca cola, pepsi boykot edildi piyasaya kristal, meysu , sarıyer , cola turka(bu japon...
Niye? Boykotun mantığı ya hep ya hiç mantığı mı? Belki Nvidia'yı boykot edemiyoruz. Ama Zara vb. yerine mesela Türk markasından giyinemez miyiz? Alternatifi...
Aslında haklı olduğumuzun farkındalar ama alaya almayı benimsemişler çünkü verecek mantıklı bir cevabı yok. Hayat tarzı ve karakter biçimi diyelim. Fazla...
Dostum anlamadın galiba. ben zaten başta ne yazdım istesek te tam anlamıyla boykot edemeyiz. Ki şahsım olarak ta söyleyeyim bende pek dikkat eden biri...
Allah razı olsun sizin gibi düşünen insanlardan :) Dalga geçenler sadece toksiklik yapıyorlar farkında değiller bundan haberleri yok.
Allah razı olsun...
İnsanları insan yapan vicdandır. Çoğu insan elinden hiçbir şey gelmediği için gerçek anlamda çok bir faydası olmasa dahi boykot yapıyor, alternatifi olan...
Bende sizin gibileri anlamıyorum arkadaş. Tamam bence de şu an Nvidia'yı boykot etmek saçma çoğu şirketin yeri evet İsrail'de. İstesek te edemeyiz zaten...
Merhaba üniversite öğrencisiyim hem oyun hem ders amaçlı Laptop alacağım. Fakat iki seçenek arasında kaldım. Biri 5070 16GB Ram diğeri 5060 32GB Ramli...