Driver hakkında bilgi alayım diye giriyorum milletin amd mi nvidia mı tartışmalarına maruz kalıyorum. Şu konularda nvidia karşılaştırması yapanların...
3 aydır beta'yı kullanıyorum. İlk 3-4 beta'da ciddi pil ve kasma sorunları vardı, fakat son 1 ayda çıkan güncellemelerle gerçekten memnun edici seviyeye...
Bende 2 tane var OneBlade. Eğer sinekkaydı alıyorsanız gerçekten harika ürün, sıfıra yakın alıyor. Fakat sakal kısaltmak için alacaksanız uzak durun, hele...
Ben 17 için sızan bilgileri gördükten sonra gidip parayı araba parasının üstüne koydum, sene sonuna doğru alacağım. Kameradaki ufak değişiklikleri saymazsak...
valla bende aynı hocam 12 pro max var bendede, işimi görüyor gidipte bir telefona 100bin vermek mantıksız geliyor bana açıkcası gider başka ihtiyacımı görürüm
Ben geçmek için bir sebep göremedim. Bende 12 kullanıyorum, bu sene geçmeye değecek bir şey çıkarsa 17 Pro Max düşünüyordum ama fos çıktı yine. Bataryayı...
Phantom Spirit 120 SE ARGB modelini al. 2 modeli var sadece, birisi ARGB'li diğeri RGB'siz. Thermalright'ın diğer soğutucularıyla benzer fakat bu modelde 7...