hocam gayet iyi bir kart bozulana kadar bence kullanmaya ve iyileştirmeye bakın fanları ha ekran kartı fiyatları artacak gibi görünüyor özellikle nvidia tarafı
Geçen sene hizmetine son veren ..........net isimli internet firmasında 3bin tl civarı alacağım kaldı kullanamadığım hizmet süresinin bedeli olarak. Bu...
tebrik ederim, helal olsun. hakkınızı savunun arkadaşlar, kim ne olursa olsun, nasıl olsa bir şey olmuyor diyerek bir çok satış platformu kafalarına göre at...
o işlemci ve güzel soğutucu ile kaç dereceyi görecek ki sanki ? Soğutucunuz zaten iyi ve içindeki macun iş görür . Kullandığınız işlemci 65W TDP değerine sahip.
Belirttiğiniz ürünlerin iadesi daha zor olması lazım mouse ile kıyaslarken ama kendi markalarını (Wraith marka ürünler) iade alıyorlar diye duydum.
Yine de...
Çok zeki avukatlarına sormuşlar o da "abi sarf malzeme der geçeriz" demiş. Fakat ülkede nitekim düzgün çalışan tek düzenleme 6502 olabilir. Bakalım bu sene...
Asıl sinir olduğum konu , İlk kez ısınan mouse gördüm . Teknik servis 1-2 gün sonra bana mail olarak baktık sorun yok diye yazması
Teknik servis elemanı ve...