Üstteki mesajımda ss alıp paylaştım hocam tarife içeriğini, youtube dahil. Sosyal paketinin yeni içeriğinde dahil değil benim tarife eski olduğu için o...
Anlamsız bir fiyat var ortada. Herhangi bir satıcının 55-60k bandına satılan bir cihazı 35k gibi bir fiyata satması için anormal diyebileceğimiz sayılarda...
Dostum öncelikle ürün kaldırılmış sanırım. Eğer stok 1 olup sen almadıysan veya şikayet edilip kaldırılmadıysa annen seni kadir gecesi doğurmuş tabiri uygun...
Gerçekten bir maliyeti varmış gibi davranıyorlar ve bence bunu devlet desteği ile yapıyorlar. Telefon faturaları artık bi çeşit vergi. Hepsinde adamları...
Hocam dediğiniz gibi yıl olmuş 2026 720p mi kaldı, yurt dışında adamlar 10gbps İnterneti sınırsız paketle veriyor. Burda asıl olay 1080, 720 veya 2k değil...
Selam arkadaşlar, bugün öğrendiğim ve araştırdığım kadarıyla daha önceden de var olan bir sürü kullanıcının şikayet yazdığı bir sorun yaşadım. Müşteri...
Bic in ürünleri gerçekten kötü 2 kız çocuğum var ikiside hiç beğenmiyor. Fiyatı uygun olabilir ama totalde verdiğiniz parayla gidin faber alın daha karlı...
Malzeme kalitesi 999₺ tl ye göre gayet iyi saç ince değil patır patır ses yapmıyor içindeki Harddisk ve CD rom yuvası sökülebilir durumda olduğu için söktüm...
Kasa geldi arkadaşlar, malzeme kalitesi 1000 tl bazında konuşursak gayet iyi hatta çok iyi. Gayet kibar ufacık tefecik tam istediğim gibi. Buna büyük diyen...
Bu tarz kasa alanların amacı genelde harici gpu kullanmak olmuyor zaten. Apu sistem için ideal, düşük güç tüketimli kompakt tv arkasına bile koy yerine göre...