🔥İndirim Sinerji S300 300w Usb3.0type-C Matx Minitowerkasa 999tl (Ücretsiz Kargo Sinerji)

Yok ya, ne low profilesi, 300 watt + kasa bin lira! Kesinlikle premium fırsat, kaçırma derim.
n11'den Game İn Game Classıc 9cm Fanlı 400w Psu M.atx Ofis Kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Bu fiyata benzer kasalar var. Cok da buyuk bir avantaji yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merak eden olursa kasa bilgileri burda mevcut kasanin kalinligi 12cm.

Son düzenleme:
bu kasa ne işe yarar bilgim yok ama 2099tlden 999tl çekmişler. meraklısı vardır diye konu açıyorum
Alıntıyı görüntüle
Çok iyi attın. Bu özellikle ofis tip pc lerde kullanılan kasa tipi.
Şu alttaki kasaların alternatifi ve fiyatı fena değil.
1784657952223.webp
1784657974191.webp

n11'den Game İn Game Classıc 9cm Fanlı 400w Psu M.atx Ofis Kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

hocam attığın matx konudaki mitx
edit: değilmiş :D ama daha ince gözüküyor attığından

Alibaba da power yok sanki hocam

Bu tarz kasa alanların amacı genelde harici gpu kullanmak olmuyor zaten. Apu sistem için ideal, düşük güç tüketimli kompakt tv arkasına bile koy yerine göre yani.

Bu tarz kasa alanların amacı genelde harici gpu kullanmak olmuyor zaten. Apu sistem için ideal, düşük güç tüketimli kompakt tv arkasına bile koy yerine göre yani.
Tv arkasina sigdirabilirsen iyi boyutlar cok kucuk degil.

aynısını dedim ya cpu fanı takamazsın buna ama stok fan sığar o kadar da değil
Anakartin ustunden 80mm yer kaliyormus kapaga. 80mm ye kadar ne istersen tak gerisi icin kapagi kapatmaman lazim😂

Ekler

• 1000038994.webp
    1000038994.webp
    88.1 KB · Hit: 63
ilerde sfx power takarım diyorsanız takamazsınız çünkü tfx güç kaynağı destekliyor. buna benzer slim bir kasa almıştım içine low profile rx 6400 taktım ama kasa sıcaktan alev alacaktı az kalsın. harici ekran kartı takınca ısınıyor bu kasalar ancak dahili gpu lu işlemciler tek çalıştırılır.

ihtiyacım yok ama alasım geldi. 8700g ile apu sistem kurup 1080p takılıcan bunla.

Geri