Kasa hava akışı çok kötü dedikleri gibi içeri hava veren fanın yok öndeki fanları ters çevir 3 lüyü. Ekstra olarak kaliteli termal macun alıp işlemci...
İtopyaya gidip 3 adet fan satın alsam montajı onlar yapar mı? bu arada yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
1770366879
ya da senin başta dediğin gibi...
ELLİNİ KOYARAK yada kasayı bir kapat görsel at yada zaten kendin anlarsın yaprakları değişik durur
1770365738
revers fanın tipi böyle kanka en kısası kasa...
1770365384
muhtemelen game boosterin orjinal macunudur montaj incehesap tarafından yapıldı o yüzden bilmiyorum. Macun bu kadar etki yapar mı sıcaklıklarda
bu işlemci bendede var phantom spirit ile soğutamadım o kadar performansta yok halbukii garip işlemci en son 360mm aldım öyle soğudu size gelirsek macun...
sende indirim diye ak akçede her düşen ürüne konu açıyorsun neyi indirim alınacak işlemci değil sıfır olduğuda meçhuldur DFS iyi hoş firmada adam tray diye...
VALLA Sinirlendim şuan tüm bios mios ne ayar varsa hepsini kapattım xmp cart curt 1 el rekabet girdim sıkıntı yaşatmadı amd driver da sıfırladım hiç bir...
RTX 4060 TDP değeri olarak çok çeken bir kart değil zaten, bu kartı soğutamayan bir kart üreticisi varsa kapatmalı firmayı. Bende 4060 kullanıyorum ancak...