VD10 fiyat performans olarak geride. Yurtdışı için VD10 yerine daha iyi alternatifler olduğundan listede aşağıda yoksa VD6'dan kötü olduğundan değil :)
Hocam o sorun videodaki kadar olmasa da Moza'ların çoğunda var.
VD6'da R5'te bütçeniz dahilinde amacınıza hizmet edecektir zaten. Yani bu bütçelerde...
Moza'nın Pithouse yazılımında hz değerlerini atamak için ekstra ayarlar var evet ama bunları oyunlarda da ayarlayabiliyoruz. VD6'nın Güçlü bildirim verdiği...
Hocam 4 saatlik yayını var işte bakın :D benim harici kameram ve çekecek kimsem olmadığı için video atamıyorum ama FFB yüksekteyse o dediğini kerblerde...
Hocam diğer konuda yazdığım gibi EasySMX D10 modelinin bizim yerli firma Claw tarafından yaptırılmış bir klonu. Aralarındaki tek fark bunun stickleri TMR...
Evet hocam. Özellikle iRacing ve LMU'da hem çok kuvvetli hem detaylı feedbacki var. İlk Assetto da Alternate feedback diye bir mod var onu kurunca detay...
Sevgili kardeşim 3 ay bekledi alabilmek için :D Benimle birlikte 26k'ya debriyaj dahil alma fırsatını kaçırdı ama sonunda muradına erdi :D
ETS'den bile zevk...
bende pxn vd6 aldım hiç pişman değilim 4 gün önce geldi. masa yaptırıyorum şuan ama dayanamadım açtım denedim 2 saat kullandım. muazzam bişey. yine siz...