10K civarı 2. El direksiyon önerisi

Yiğit kaya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
161
Bütçe
10000
G29 ve rampage v902 arasında kaldım v902 baya fiyat performans gibi 5k civarlarında ama kalite olarak nasıldır bilmiyorum g29 ile arasında biraz uçurum var gibi o yüzden g29 almak daha cazip geliyor 10k civarı öneri yapabilecek var mı?

G29 ve rampage v902 arasında kaldım v902 baya fiyat performans gibi 5k civarlarında ama kalite olarak nasıldır bilmiyorum g29 ile arasında biraz uçurum var gibi o yüzden g29 almak daha cazip geliyor 10k civarı öneri yapabilecek var mı?
Taksitle 15k civarına çıkabilir misiniz?

Önereceğiniz direksiyon gerçekten iyiyse çıkabilirim taksitli veya taksitsiz
Hocam 2. El hatta sıfır G29'a göre çok daha iyi tabii ki. Artık standartlaşmaya başlayan Direct Drive motor kullanıyor. G29 gibi 20 sene öncesinin dişli sistemi değil. Benim önerimle G29dan geçen memnun olan arkadaşlar çok.

PXN V10 Ultra (Metal pedallıdır. 2500 TL vererek debriyaj eklentisi alınabilir)
PXN V10 Pro (Plastik pedallı ama debriyajı var)

Aralarındaki tek fark pedalları. Neredeyse sıfır G29 fiyatına güncel bir model almış olursunuz. Forumdan @Clyde arkadaşımızın ayrıntılı incelemesi.

Hocam 2. El hatta sıfır G29'a göre çok daha iyi tabii ki. Artık standartlaşmaya başlayan Direct Drive motor kullanıyor. G29 gibi 20 sene öncesinin dişli sistemi değil. Benim önerimle G29dan geçen memnun olan arkadaşlar çok.

PXN V10 Ultra (Metal pedallıdır. 2500 TL vererek debriyaj eklentisi alınabilir)
PXN V10 Pro (Plastik pedallı ama debriyajı var)

Aralarındaki tek fark pedalları. Neredeyse sıfır G29 fiyatına güncel bir model almış olursunuz. Forumdan @Clyde arkadaşımızın ayrıntılı incelemesi.
Teşekkür ederim inceleyeceğim

Buraya da bakabilirsiniz. Ayrıca Youtube'da yurtdışı incelemeleri de mevcut. (V10 Ultra olarak özellikle.)

Ben ilk direksiyon setimi aldım. Daha öncesinde Rampage V900, G27 ve G29 kullandım şu an ki direksiyonumdan aldığım keyfi alamadım. Gerçekten çok başka bir şey. Bugün foruma konu açacaktım fakat 4 saat BeamNG oynadığım için geç kaldım mesela :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,875
Üyeler
191,180
Son üye
nuriozkan
Geri