Rog gtx 1070 ama bayağı sıfır gibi. Pci express 3.0 kartı zaten yüksek bir bandwidth istemeyecektir, Sistem sadece benim kişisel fantazim görsel amaçlı...
Riser konusunda ucuza kaçmamalısın. Dikey kullanımlarda en kaliteli riserda bile normale göre daha düşük fps, daha yüksek ısılar alacaksın zaten. İyi...
Arkadaşlar sonunda hep almak istediğim ekran kartının temiz ve içi açılmamış bir modelini buldum. Dikey olarak takıp sırf görüntü amaçlı bir pc yapacağım...
Aynı fikirdeyim, kilo takibi vs. yi çok sistematik olarak tutuyor. Üstüne bileklikle nabız, kan oksijen oranı, vb. yi birleştirip toplu raporlar tutabiliyorsun.
Yağın elektriğe uyguladığı direnç ile lean mass ın farklı. Vücuttan elektrik geçirerek, kiloyuda hesaba katarak uygulanan resistans üzerinden yaklaşık bir...
Çok doğru sapma olayları çok yüksek. O yüzden %85 tutarlılık bana yeterli. Ben profesyonel yapmıyorum, genel yağlanma hakkında fikir verse bana yeterli...
Merhaba arkadaşlar,
Yağ oranı ölçen bir tartı ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe yok gerçek değeri %85-90 tutarlılıkça ölçse kafi.
Fitness ve...