Keenetic tavsiye etmem eskiden vardı bende. Dsl hat stabilitesi kötü çünkü mediatech işlemci var her modellerinde. Zyxel dx3301-t0 var bende çok memnunum...
Bana da diyorlarki senin bölgede 200lük kablo arızası var, arızayı biz gidermeyi düşünmüyoruz. Sizin mahalle fiber dönüşüm kapsamında fiber gelene kadar...
Ekibe ulaşamıyorum ki Türk Telekoma diyorum kabloyu ben alayım ekip gelsin bağlasın bölgede genel arıza var denilip duruyor. Eve ekip gelmiyor yani :ROFLMAO:
Doğrudur kilitli oluyor kutular. Bizde kablo yoktu sıfırdan kablo çekilmesi lazımdı biz kutuya kadar çektik ekip gelip kutuya bağlantıyı kendi yaptı. Tabi...
Telefon direğine çıkılması lazım hocam değiştirilmesi için de bi tanıdık elektrikçi vardı dedi ki ankastre kutuları anahtarlı oluyor türk telekom ne diyor...
Yaklaşık 5 aydır ciddi internet sorunlarım var ve son 3 aydır da genel arıza bahanesiyle sürekli oyalanıyorum Türknet taraflı bölgede 3 aydır ne hikmetse...
Valla işin çok zor. O Turknetten zamanında ben de çok çektim. Kendi altyapısı olmadığı sürece de bir daha geçmemeye yemin ettim.
TT altyapısını kullandığın...
Yaklaşık 5 aydır TurkNet ile verdiğim teknik mücadeleden artık yıldım ve bu süreci buraya dökerek herkesin görmesini istedim. İç tesisatımı Cat6 ile...
100m ilerde fiber var işin saçmalığı işte bana gelen hız max 39. Çok başvuru yaptımda 2026 yılında öngörülmektedir diyorlardı bakalım öngörüleri ne zaman :D