Bakan açıklama yapmış. Amacımız yasaklamak olmadı falan filan gerekirse düzenleme revize yapılabilir gibilerinden. Bugün resmi gazetede yayınlanan kararın...
Ben de çok uğraştım bununla. Önce çıkart ayağı bi şekilde geri çek sağ sol yaparak. Somra tekrar takarken aparatın girdiği monitör arkasındaki plastik...
Hocam 3-4k fazla verip de ips glowsuz ışık sızmasız ips monitörün garantisi yok. Önemli olan ölü pikseli olmasın, renk kalitesi tarama hızı iyi olsun. Yani...
Ben memnunum kullanacağım. Giç bir sıkıntısı yok. Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi ışık sızması seviyesi bunu bir teknik sorun ya da arıza statüsüne...
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Bizim odanın ışığı biraz loş olsa da dikkatli baktım ama öyle bir şwy farketmedim sağ aol ve ortada. Bak sana fotoğrafları...
O ekran kartı ile 4k monitör bile kullanılır. Bende de 5060 laptop var ve aynı zamanda 4k monitörüö de var (gamepower rapid dual 27) özellikle dlss 4 mfg...
İçerisinden sadece displayport kablosu çıkıyor. Laptopunda sadede hdmi çıkış varsa, dönüştürücü değil de bir hdmi kablo alsan da olur çünkü monitörde hdmi...
Hocam bu seviyede bu cihaz sorunsuz denebilir. Yularıda da bir arkadaş söylemiş güzsl söylemiş arka planda siyah dışında herhangi bir renkte belli olacak...
Sağ alt (yan) tarafta o açılmadan kaynaklı parlama olmasa aslında çok şanslısın çünkü alan herkeste (ben dahil) daha belirgin olarak sağ alt (tuşların üstü)...
Şu kadar abartmasalar ışık sızmasını varya mis gibi monitör ne ölü pikseli var ne bişey. Napayım şimdi ben bunu? Sağ alt tarafı çok rahatsız edici siyah...