Kesinlikle haklısın ama bunu almak da mantıksız değil kolay kolay bozulan cihaz değil bunlar İnternet kafelerde günde 15 saat çalışmamışsa. Ki onlar da...
Playstation 5 çıktığından beri yaklaşık 20 kez alıp satmışımdır. Hepsini de kullanmak için aldım dursun şu tc köşesinde ama yok arkadaş bir türlü pc nin...
Bugün gittim 900 liraya PcKolik mağazasından fsp nc3 aldım o da 6bakır borulu. Buna göre soğutmasında ne kadar fark vardır ki? Buna 1500 vermeye (600 daha...
Kullanmak için aldıysan uzun vadeli yani iade etme. Zararda değilsin ama karda da değilsin. Bu arada 9 taksit olup olmadığını kontrol et. Ben dahil buradan...
Hocam amazon ara de ki 9 taksit seçtiğim halde sisteminiz bankaya 2 taksit olarak göndermiş. Bu tecrübeyi yaşayan başka kişiler de var diyebilirsin. Bunun...
Bence tamamen şans. Referansın bu olmamalı bence çünkü bu şekilde düşünürsen en az 3 yıl önce üretilmiş ve halen satışı olan bir monitör tercih etmen...
Aynı özelliklere sahip gamepower rapid dual 27 model monitörü kullanıyorum. Eğer 5000 serisi ekran kartlı bir laptop veya masaüstü bilgisayarınız varsa 4k...