Sapphire ve Xfx herhangi modeli şuanda piyasadaki en iyi soğutma ve performansı veriyor. Üst modeller olarakda Asrock Taichi, Powercolor Reddevil veya...
Adataya kıyasla daha kaliteli olan phison e18 kontrolcü kullanıyor. Veri aktarırken Adataya göre daha stabil kalabiliyor ve daha uzun ömürlü ölmesi zor SSD...
Fiyat problemi yoksa corsair kesinlikle daha iyi olacaktır. Piyasadaki kaliteli phison kontrolcü kullanıyor. Dram kullanmicak olsanız bile yinede 1gb dram...
Bu arada çok güzel anakartıdır. Ne koysanız besler. 17 toplam faz ile x870 yongası ile 2 tane nvme konulsa bile sorunsuz çalışıyor. Ama 3. Takma durumunda...
Aktif olarak Asrock B850 Livemixer ile 7800x3D komboluyorum. 1 senedir yapmadığım şey kalmadı bilgisayarda ve bir problem yok. Ayrıca bu sorun asrockda çok...
Discorddan fazla ümit beslemeyin derim. Zamanında kapanmadan önce veri vermeyi reddetmişlerdi. Robloxun açılma ihtimali discorddan daha fazla. Şuanda bazı...
Normalde aklımda Kingston KC3000 veya Samsung 990 Evo modeli vardı. İkiside uzun ömürlü ama 16-17k civarı. Yakın zamanda indirim olurmu bilmiyorum. Yinede...
Dram SSD algısı çok fazla var. Çoğu kişi SSD içerisindeki Dramı tam anlamıyla kullanmıyor bile. Dramin en çok kullandığı yerler Render, 3D model, Streaming...
1200 TBW tam istediğim gibi. Ön bellekleme tipi SLC ve HMB kullanması tuzu biberi ama kontrolcü olarak innoGrit kullanıyo. Kontrolcü ne kadar kalitelidir...
Selamlar bilgisayarıma takmaya 2TB SSD arıyorum. Bilgisayarımda aktif olarak Apacer AS2280Q4U 2TB marka ssd kullanıyorum. Çok fazla oyun ve program indirip...
Gold gemler blue gemler kadar reliable değiller. Gerçek alıcı bulmak gerekiyor. Aynı zamanda tier 1 gold gem olarakda geçmiyor. Ciddi overpaylı alıcı bulmak...
Zaten değerli hiç bişeyim yoktu. içerisinde Eski NFS oyunları, Stress test programları gibi arada kullanılacak programlar vardı. yavaş diyede oyunlarımı...
Dün hiçbir problemi yoktu. bügün bilgisayarı açtığımda bilgisayarım boot ekranında yavaş açılıyodu vs. direk olarak depolamadan kaynaklı olduğunu anladım...