Gigabyte modellerinde termal akma problemi asus primedada sürekli crash problemleri duyuyorum. Asus modelinde kimse düzgün undervolt vs. Atamıyor. Çok...
Mümkünse bilgisayara bindiren Ram ve işlemci gibi yük durumu nedir acaba. Bilgisayar cidden hafifliyormu. Linux falan yerine LTSC sürümüne geçmek dahamı...
programların isimlerini falan biliyomusunuz? birde ilerki haftalarda format atmayı planlıyorum. biraz boş şekilde dolmaya başladı ondan dolayı farklı...
iyi akşamlar hocalarım. uzun süredir windows kullanıyorum ve açıkçası bazı şeyler boğmaya başladı. Windowsdan biraz uzaklaşmak istiyorumda denilebilir...
ya yazdığımı okumadığınız yada direk yazdınız geçtiniz olarak algılıyorum bu cevabı. güzel fiyata eski herhangi kart alınır. ama gidipde 9060xt parasına...
5000 ve 6000 serisi kartlar ilk defa AMD kullanacak insanlar tarafından tavsiye etmem. Rtx çekirdekleri diğer serilere göre çok az. Wattman sorunlarından...
Yok bu arada. en çok problem yaşanan fabrika çıkışlı model Asus Prime modeli. hem undervolt atarken hemde az bi ayar bile kurcalasan direk crash yiyor. OEM...
Ya fiyatına göre hakkını veriyor. 1440p de oynamadığım oyun kalmadı çok şükür. elimden bir sürü ekran kartı geçti 9000 serisinde AMD gerçekten üst zirveye...
aktif olarak fotoğraftaki Asrock B850 Livemixer modelini 7800x3D ile komboluyorum 1 seneyi çok rahat geçti hala 0 problem kullanıyorum. birden fazla oyun ve...
valla hiç gerek olmayan garip updateler gelmeye başladı gibi hissediyorum. tamam turnuvalara insanlar daha fazla katılsın. bilet alsın para yatırsın...
valla bende o11 vision compact var ve açıkçası çok pahalı ürünler satıyolar sırf premium diyerekten. kasa dışında başka lian li ürünüm bile yok. o11 vision...
o11 mini V2 bundan çok daha kompakt duruyo ve daha şık bence. sırf ekran koyup fazladan paraya satabilelim diye böle kötü duran bi kasa yapmalarına gerek...
Lian li ürünlerinin kalitesi güzel eyvallah ama yani 6000-7000 TL derlerse açıkçası tavsiye etmem. o11 vision compacttan bende daha kötü gözüküyo ve aynı...