Giriş seviyesi olsa bile performansı thermalright muadilleri ile benzer hatta birkaç modelinden 1-2 derecelik daha soğuk diye hatırlıyorum. çok çok iyi...
tek monitöre 2 kablo takmaya gerek yokda. neden windows oto 4k bir çözünürlükte bir şey algılıyor bilmiyorum. ekstra bir şey takmadıysanız 4k algılamaması...
bi problem olsa gerek. Ekran kartınızın ekstradan bağlı olduğu bi yer vs. varmı. 4k çözünülürlükte bişi algılamadığı sürece ekran dışı farklı boyutlar...
En yeni çıkan sürüm. ben problem pek görmedim ama istiyosanız bi altında previous versions yazmakta. Oraya gidip 26.6.1 sürümünü indirebilirsiniz. şuanda o...
Oda olur ama uzun yollu ve gerek olmayan bi yöntem. Bios ayarları problem çıkartıyor gibi geliyor. problemin windows kaynaklı olduğunu sanmıyorum. size...
Bi kere 2k monitör varken 4k seçeneği sunması garip ama 4k monitör yokken 4k seçip windowsun kitlenmesi kadar normal bir durum yok açıkçası. destekleyemiyen...
pompa sesi yok gibi bişey. kulağınızı falan yaklaştırmak gerekiyo duyabilmek için. stok fanlarda gelen ses durumu nasıldır bilmiyorum. ben fansız modelini...
Bir problem olmaz ama aktif çalışırken ve oynarken fazla dokunmamaya veya metal aletler yaklaştırmamaya çalışın derim. statik elektrikden dolayı nolacağını...
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-raijintek-cratos-rj-0r30b00007-850-w-fiyati,449401519.html
problem değilse ve ilerde sistemi yükseltirim...
Aktif olarak hala kullanıyorum. baya kaliteli Sıvı soğutucu. ama fiyat bana kalırsa tuzlu. 7-8k birime açıkçası biraz gösteriş işi bir sıvı soğutucu. 5k...
75 pro olan modelinde çoklu bağlantı var. wireless vs. istediğiniz gibi 8000hz desteği var. yazılımını bilmediğimden pek bişi diyemiyorum ama VGN klavyede...
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-ajazz-ak820-pro-flying-fish-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,712276650.html
Bu klavye %75 mekanik...
8000hz olan klavyeler genelde kablolu oluyor. sizi ne kadar rahatsız eder gerçi bilmiyorum ama ergonomik olsun diye wireless 1000hz önerirdim. 8000hz...