bende takarken öle yapmıştım. zaten köşesinde çizgi oluyo düzgün takmaya. taktıktan sonra ufak wiggle test yaptım ve hiç sallantı görmedim. şuandada bi...
Yok yapabileceğinizi sanmıyorum. PTTAvm de çok dolanıyor bu tarz kişiler. PTTAvm müşteri hizmetleri ve denetimi arttırmadığı sürecede çok zor bu tarz...
Sadece kutu fotoğrafı var ve fiyatı 5060 ekran kartı fiyati ile aynı. PTTAvm geçtiyse bi problem vardır kesin. Trendyol çünkü müşteri hizmetlerine pttavmden...
evet. yüksek ihtimal sorun yaşamicaksınızdır. taichi zaten asrockun tepe modeli oluyor. sadece driver veya bios güncel olduğundan emin olun ve işlemciyi...
asrock b850 livemixer ile 7800x3D komboluyorum. uzun süredir bir problem bile çıkmadı. aslında çok yanlış bilinen bilgi sadece asrock x3d işlemci yakıyo...
bu aile olayını hala tam çözemedim. tek bildiğim birisinin kütüphanesindeki oyunları diğer hesapta grupta olduğun için oynayabildiğin. bu sistem daha çok...
Ben yakın zamanda s24 ultra aldım ve baya memnunum şuanda. S24U tercih etmemin 1-2 spesifik sebebi var ondan s24U aldım. Ama çok yakım bütçede s25U almanız...
öle ama fiyat farkı çok acı. 15k az bi para değil. 9070xt yanına 7800x3d gibi kombo alırsın direk. Eğer cidden üzülmek istemiyosa para kıyılıp 5070 ti...
Fiyat farkı acı olsada 5070 ti daha mantıklı. 9070xt render performans test eden bi video görmüştüm. Render performansı olarak 4060 veya 4060ti civarı bişey...
o tabloyu gördüm ama bence o baya karmaşık hissettiriyo. ben biraz daha sade bişiler düşündüm. bi yandanda kendi çapımda ufak tier list gibi bişey olcak...