Evet hallettim. hocamın dediği keenetic budy 5 aldım. kurulumu basitti. alt katta çeken yere prize taktım kurulumu yaptıktan sonra evdeki heryerde çekme...
@Hasbatuz Videoda AME-Beta yazan ve ReviOS olanları formattan sonra indirip kurun. Videodaki seçenekleri benzer şekilde işaretlerseniz problem çıkmaz...
3080 mi 2k da 20-30 FPS oynatacak? Piyasadaki en yaygın kartlar 3060,4060 konsol gücü 3060-3070 ayarında 3080 nin 2k da 60 fps üstü veremeyeceği oyun yok 🤣...
ReviOS aktif kullanıyorum. hiçbir problem çıkarmadı ve baya güzel. Farklı modelleride var ama kendi kullandığımı önermek daha mantıklı olur. kurulumuda...
Yok Oledi deneyimledim. evet çok kaliteli bi kere denedinmi VA, IPS falan göze çöp geliyor ama dediğim gibi 3080 yeni çıkan oyun optimisazyonlardan kaynaklı...
Ekran kartı kaldıramadıktan sonra OLED panel ciddi anlamda ne kadar mantıklı? 3080 bu devirde belirli oyunları 2K da açabiliyor. attığınız asus monitör...
2. Ele sanırsam paranız yetiyor. olabilir red devilde tepe modeldir. zaten Sapphire, Powercolor ve XFX yıllardır AMD tarafında çalıştığı için, içini dışını...
Nitro+ zaten en tepe model 9070xtlerden biri. keşke bide rengi siyah falan olsa. Krem rengi bronz bir tema kullandıklarından kasaya uydurmak zor oluyo. ama...
3 Slot dediğim büyüklük oluyor. ekran kartının kasaya girdiği metal kısım 2 dişli ise 2 Slot, 3 diş ise 3 Slot oluyo. görseller koyup anlatayim daha kolay...
Başlarda problem çıkartmıyorda. sonradan windowsun kendi ***** zekası üstüne driver yazmaya çalışıyo. bi anda driver kesip oyunlarda Crash yedirtiyor vs...
Yaşanacağını düşünmüyorum. Nasıl olsa windowsun bir türevi. Benim fikrimce AtlasOS yerine ReviOS kurun derim. Tamamiyle düz windows ama basitleştirilmiş...
Geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Custom OS kastım. Linuxun çeşitleri veya Windows indirdikten sonra ReviOS, AtlasOS gibi hafif değiştirilmiş windows...
9070xt zamdan sonra bile fiyat açısından mantıklı. Fakat 9000 serisi alıcaksanız size tavsiyem kesinlikle custom OS kurmanız olacaktır. 5070 var aynı...
fazların her biri 80a değerindeyse aşırı iyi anakart. 9800x3D bile atsan problem yaşatmaz. 3 m2 olsada 1 tanesi (tahminimce 3. M2 slotu) alttakı pcie...