arc raiders'ın optimizasyonunun çok da iyi olmadığını biliyorum, o ihtimal de geldi aklıma ama işte bunu kafaya takma sebebim arkadaşımın ve benim ekran...
pc yi yeni aldığım için uzun süre işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum ama ram alabilirim sanırsam ve dediğim gibi Silent Hill F olsun Expedition 33 olsun...
Anladım, diğer oyunlarda böyle olmuyorsa o halde bu oyunlarda yaşadığınız durum normal. Nedeni bence bu oyunlar işlemci odaklı oyunlar ve tabii ekran...
Eğer voltaj kısıtlama gibi bir olay yoksa galiba 1080p'de oynadığınız ve kartınızın çok güçlü olması sebebiyle sadece 90w kullanıyor o oyunda. Ancak başka...
Ekran kartının gücü daha fazla kullanabilmesi için grafikleri artırmayı deneyebilirsin ama bu yapacağın şeyin fps'e pek bir etki edeceğini düşünmüyorum. Bi...
Kupon indirimi dışında mı ₺500 verebiliyorsun? Aşağıda önereceğim ürün ₺150 kupon ile ₺407 denk geliyor.
Bu fiyat aralığına aradığın şey tamamen konfor...
Bütçem 500 civarı bir de n11 den olmasına özen gösteriyorum çünkü 150tl kuponum var. Bu ikisi arasında kaldım hangisi iyidir? Başka önerileriniz varsa açığım.
Ana monitör olarak kullanıcam. Monitorumü satmıştım paraya sıkışık zamanlarımda. Valorant falanda oynuyorum 5ms üzermi bilemiyorum. Yani şimdi gamebooster...