pro bence batarya ömrü konusunda sıkıntılı bir telefon 2 yıldır kullanıyorum ama batarya çok çabuk bitiyor. 597 döngüde. %91 kapasitede şu an 2.5 yıl...
1768318031
nvm ya galiba tarayıcının çerçevesi. lol. O değilde valla çok kararsız kaldım abi ekranda bariz bir kaç çizik var 32k değer mi yaa çok pimpirikli...
Ekrandaki izler çıktı ama mikrofiber bezle silince. Flashla bakınca bariz çizilmiş. Sen kullandığın ayarları atar mısın biraz kurcalayayım. İade etme sürem...
galiba neyin bozuk olduğunu buldum neoprixmity sensörü gibi duruyor monitör başında otururken ve kapalıyken kendi kendine açıp kapanıyor
1768236016
Başından...
garip bir şekilde monitörün sol altında kaymıyor bez ekranın her yerinde kayarak gidiyor sol alt kısma gelince bez sanki bir şeye takılıyor gibi zor hareket...
evet monitor geldi 55 saat kullanılmış. Herhangi bir ölü piksel yok anlamadım niye iade etmiş. Tek sıkıntıı ekranın en altındaki ince uzun çizgi niye var...
Konu actım asus rog aura gold önerdiler. Yorumların yarısı xoil whine var diyor. Ona dikkat etmek lazım. Thorda olması ilginc ama. Lian li 1000 plat yada...