Sende 5G vardı bende direkt yoktu imei kaynaklı ama düzelttim. Simi başka telefona takıp orada aktif edip sonra kendi telime takarak şu an kullanıyorum. Hız...
Bende de server kayıt X7 pro var bende 5g bile yazmıyor :D gelmez herhalde kıytırık bı telefonla IMEI attılarsa
1775022396
Telefon direkt 5G uyumlu değil...
Ben artık anlatmıyorum her zamankinden olsun diyorum(7 yıldır aynı yere gidiyorum) kendi bildiğine göre yapıyor :D ilk 1 2 hafta saç Allaha emanet dursada...
Valla bende direksiyonla Mersedes G500 sürmüstüm. Öyle havalı bir duyguya pek kapılmamıştım :D Arabanın sesi bile adamın yüzünde gülüş yaratıyor ara...
Zamanında çokça Underground ve Most wanted oynamış biri olarak oyun tuning açısından tatmin etti beni çok oynayamasamda. Arada bı girip müzikle araba sürüp...
Eyvallah Aga merak ettim sadece çünkü oyuncuların çoğusunu artık böyle oyun cezbetmiyor.
Genel olarak Valoranta sarmışlar. Acaba kardeşimiz Tuning araba...
Kral ben oyunu senin bi yorumundan görüp indirmiştim mobilde vardı ama pc de olduğunu bilmiyordum oyunu çok oynayamadım zamanım olmadığından. Bir gün düzgün...
Millenicom un 1000 mbps tarifesini kullanıyorum her oyunu dakikalar içinde yükleyip silebilmek çok güzel bence herkeste olması gereken bişi :D
100 mbpsye...