Yok hocam ilk kasam pentium 3 dü varın siz hesap edin :D ondan önce de ps1 vardı ama teknolojik gelişmeleri seviyorum gölgesini görmem gerektiğini beynim...
Zevk meselesi hocam yav sizle hiç aynı görüşte değilim o konuda, sırf pt deneyimi olduğu için satın almayı tercih edebilirim bir oyunu re9 içinde pt...
Büyük oyunlara ilk eklendiğinden beri pt özelliğini çok beğeniyorum re engine üzerinde bir şaheser gerçekten, rt ve pt ye gelen nefretin sebebini bilmiyorum...
Hangi saf güçte daha iyi :D testler ocak 20 2026 kaynak Techpowerup, relative testlere RT değerleri katılmıyor, zaten PT yapabildiği de yok adam akıllı...
Merhaba resident evil oyun kodu var elimde ben sahsen bu seriyi sevmediğim için satmak istiyorum liste fiyatı 70 dolar. 3000 tl 2500 tl bandına satabilirim...
Soruyu sorduğun ortamı görüyorsun hocam vatan bilgisayara atıyorlar olayı :D öncelikle burda vatan bilgisayarın yukardan aşağıdan bir ilgisi yok zotac...
ee zaten en iyi psu nuz var 9070xt almamak için hiçbir sebep yok gönül rahatlıgı ile alabilrisiniz 5070 in alınabilitesi yok fiyat olarak 9070xt ile aynı...