S11 ile kalem yenilendi diyorlardı, genel olarak kullananlar memnun diye biliyorum. Huawei nin kalem hissiyatı biraz Apple ile yakın, Samsung daha farklı...
O bütçeye çıkınca Oled ekran şart bence ya, çok ciddi farkı oluyor görüntü kalitesinde. Ben de 15K bandı cihaz bakıyorum mesela, mecburen LCD alcağım çünkü...
Harry Potterin filmi çok yüzeysel geliyor bana, ilk kitabı okuyup filmi sonra izlemiştim, sanki okurken 1 sezon dizi izlemişim de izlerken onun özetini...
Benim için 2 ekran türü var LCD ve Oled. Üreticiler bunları farklı farklı isimlerle pazarlıyorlar ama ben hiçbir farklarını görmedim şuana kadar. Biri...
https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-samsung-galaxy-tab-a9-plus-bsm-x210r-6-gb-128-gb-11-fiyati,1099836527.html
Bu her türlü daha iyi bence, reklamlı Redmi...
Apple cihazlarda daha düzgün yapay zeka yok zaten, bende iPhone var mesela bunda A18 var yapay zeka gelecek diye iyisinden aldım ama daha bir tane yapay...
honorda yapay zeka var benim işime çok yarıyor. Çeviriden circle the search foto yapay zekaları falan müzik dinlerken yapay zeka daha var hepsini aktif...
Yani yapay zeka kesin olsun dediğim bir şey değil normalde ama honorda var mı yapay zeka? Varsa artı olarak sayılır tabi o doğru.
Apple’da A16 dan başka...
Teknolojik ürünler için pek öyle olmuyor genelde ama günlük ürünler düşüyor kıyafet ayakkabı vs. % olarak çok yüksek indirim oranları oluyor onlarda hattaX