Mantıklı ama onu yapsam yine 5060Ti ye para kalmayacak kalan parayla 5060 falan alabilirim ama almışken 16GB almak istiyorum şuanki kartım da 8GB ve...
Dediğin x8 çalışma olayı için bildiğim kadarıyla X870E gibi çipsetlere bakman lazım B serilerinin en kralını da alsan böyle şeyleri desteklemiyordu en son...
Böyle bir şey yapsam çok mu saçma olur 5060Ti almak istiyorum ama i3 işlemci var diye almakta tereddüt ediyorum işlemci değiştirsem anakart ve RAM de...
İlk yanıta Apple ile alakalı ben de edit yapmıştım, almayacak olsam da ben de merak ediyorum onu.
Yazılımı yapar ondan eminim de donanımsal devrim gelir...
Hocam herkes kişisel telefon kullanmıyor ki çevremde 2 3 kişi var sadece çizim olarak fold serisi kullanan pratikte çok mantıklı sadece sağlam değil ki...
Koruma hepsinde var diye biliyorum zaten o olmadan aşırı kolay bozuluyor ekran, çevreden biri eski nesillerinden birini almıştı koruyucuyu sökmüş çok kısa...
Kalanlar ok de foldu neden bu kadar seviyorsun ki? Kâğıt üzerinde çok iyi duran ama pratikte berbat bir teknoloji hala, tırnakla ekranı ezebiliyorsun o...
Şöyle diyim M1 Pro bende var Ryzen ile takas şansım var mantıklı mı ondan emin olamadım. Kıyas siteleri M1 Pro daha iyi diyor nedense.
Ek olarak Touch Bar...
S23'ün boyası konusunda haklısınız. 24 serisi ile boya kalitesi harika oldu. Özellikle samsung s serisinin alüminyum kasası bükülmeye karşı çok dayanıklı...