Dökümü yapan firma Samsung ise pek önemi kalmıyor verimlilik olarak TSMC 5nm ile anca yarışır hala temel sorunları çözemedilerse.
Ben daha çok intelin...
Ultra yine parası olanlarca alınır da düzü yine kötü olur bunun. Samsung 2 yılda bir düzgün düz seri çıkarıyor aralara Exynoslu garip şeyler sıkıştırıyor 😀
Altında bu aralar bir balon var o bir gerçek, daha geçen hafta birkaç kişi S1 savunuyordu bir yerde patlayacağı belliydi ve patladı (ki hala değeri olması...
Soğutabilirsen pek sorun olmaz ama VRM sayısı az olduğundan yine çok ısınacak. Yazılımı da 6 yılda hala değiştirmedilerse VRM 100 derece olunca işlemcinin...
Gereksiz korku pompalama çabası. Hangi araba veya beyaz eşya DDR5 RAM kullanıyor? Bir ara çip krizi diye arabaların saçma sapan donanımlarını eksiltmişlerdi...
Dolar kurunda ciddi bir artış olmazsa fiyatın artacağını sanmamakla beraber Mart-Nisan gibi M5 versiyonu da gelecek zaten.
Ağustos-Eylül gibi eğitime özel...
12V kanalında tam 650W veren yetiyordu arkadaş benzer sistem kullanıyor ama zorlandığını hissediyorum biraz, yüksek grafikli oyunlarda PSU dan ses geliyor...
Benim tüm kablolar öyle sanırım boşta çalışmıyor. Magsafe kablonun ışığı laptopun şarjı doluyken fişi çekersem birkaç saniye yanıyordu eskiden de şuan onu...