Yeri geliyor 1-2 hafta başka yerde oluyorum yanımda laptop oluyor. Laptopum çok zayıf olmadığı için (masaüstünden ekran kartı hariç daha iyi hatta) işlerimi...
hocam çok laptop kullandım ve pc mühendisliği son sınıf öğrencisi ve aynı zamanda anakart teknisyenliği yapan birisiyim güncel hiç bir laptobu önermiyorum...
Hocam bu tamamen ihtiyaca bağlı. Dışarda laptopla ağır işler yapmıyorsanız, sadece yazı yazıp, slayt vb şeyler hazırlıyorsanız PC almanız daha mantıklı...
Kendi düşüncem toplum uyarılmıştır ancak onlar bir kuşaktan sonra bunu alt nesile aktarmadığı için atalar uyarılmamış ve o yüzden tekrar bir uyarıcı...
Zaten şuan kasa ve M1 MacBook Pro var ikisini bir kullanıyorum dediğiniz şekilde. Eğer kasayı değiştirirsem MacBooku satmam onu kullanırım veya hem kasayı...
Dandik modellerde Miniledin önemi yok bence, dimming sayıları falan az oluyor zaten çok etkili karartma yapamıyorlar. Modelleri bilmiyorum ama diğeri daha...
Normalde her ikisini de kullanan biriyim, PC alırsam (daha doğrusu elimde olanı upgrade edersem) yine laptopu satmayıp her ikisini de kullanmaya devam...
2.5 yıl geçmiş normal bence ama Apple pil sağlığı istatistiği de saçmalık zaten gerçeği yansıtmıyor genelde.
Geçen cihazlarımın pil sağlığına baktım...