Soğutma olarak çok farkları yok ikisi de ince yapıda ama inno yu sırf şu çirkin tasarımı yüzünden bile almam şahsen. Detaylı bakmadım ama üst marka olduğu...
100/20 alıyorsun zaten VDSL için müthiş değerler, üstü gelse de satmıyor firmalar orada erişilebilir hız 200 de yazsa 100 den devam edersin fiber şart.
Bende Q600 olanı var ama TV için yani PC de nasıl olur bilmiyorum. Ses kalitesi güzel ama yakın kullanım için değil düzeni, farklı yerlerden ses veriyor...
Yok ona katılmıyorum bak, telefonun yanında Spigen kılıf almıştım hem de 600TL falandı, 6 ayda rengi attı içine toz kaçırdığı için kasada nokta nokta boya...
Al sat için 24500e aldıysan büyük hata olmuş 128GB sini 16K ya zar zor sattım geçen.
İki teklif arasında S24 daha mantıklı ama sıfırı 32K olan cihazı 26K...
Bende yok valla o kadarı, masada sırıtmayacak ölçüde alabileceğim en büyüğünü (32 inç) aldım benim için gayet iyi hem konsol hem film vs için. İmkanı olan...
Vatanla alakalı değil pek, bankaların firmalara teklifleri ile alakalı daha çok. Yoksa Vatan hayrına paraf kullanana yüksek taksit +5K puan yapmıyor banka...