Merhaba arkadaşlar bende yüksekliği ayarlanılabilen couger estar var ölçüleri 120x60 cm. Küçük geldiği için tablayı değiştirebilirmiyim ? İkea sitesinde...
Merhaba var. AUTO modunda dediğiniz gibi hava partiküllerini tarıyor ne kadar kirliyse o hızda çalışıyor.
1762656473
Mobil uygulamadan da ayarlanabiliyor...
Vitesi almak saçma ama ürünün kendisi güzel, 2. Elini alabilirsin çünkü bu ürünler 3 ay kullanılır 6-12 ay kullanırız diye elde tutulur, sonra satsak mı...
Valla bu direksiyonun performansını bilmiyorum ama 25k ya sıfır ürünler alabilirsin. Moza R5 bile 30k da taksitle fln alsan tatlı olur. Onun dışında PXN...
bana o vitese o kadar para vermek saçma geliyor hiçbir özelliği yok o kadar para vermelik bence saçma fiyat LegendaryCrazy arkadaşın dediği gibi yapmanı...
Merhaba.
İncehesap üzerinden NVIDIA bir kart satın aldım. Kart elime ulaştığında kargo personelini yanında ön izlenim yaptım kutuda bir hasar yoktu ve...
bu firma normal de 14 gün içerisinde herhangi bir sorun belirtilmemesine rağmen ürünü iade gönderirseniz ürünü direkt olarak servise gönderiyor, serviste...