Güç kaynağında +12v yazan kanalda ne yazıyorsa onu verir. Verimlilik düşük olursa prizden çekeceği güç artar sadece.
Mesela maga650bnl bronz psu icin 648w...
Verimliliğin kelime anlamına takılan admin için detaylı olarak yazıyorum bunuda. 750watt psular 750 wattın tamamını kullanabiliyormuş. Ama duvardan %15...
Pc almak daima daha mantıklı, özellikle konsola adam akıllı oyun çıkmayan bu dönemlerde. Bilgisayardan anlamayıp sadece arada bir oyun oynamayacaksan genel...
850w zaten yeter. Yarın bir gün sistemde güncelleme yapmak ister, oc yapmak ister vs vs derken 850w ucundan yetmeyebilir. Bu durumlar için 1000w önerdim...
750 w yetmez. 5070ti veya 9070xt de bile 750w öneriliyor ama bazen yetmediğinden dolayı sorun yaşandığı oluyor. En az 850, garanti olsun diye 1000w alsan...
Ne oynayacağına bağlı ama doğru karar. Ağırlıklı olarak hikayeli oyun oynayacaksan işlemciden kısıp ekran kartını yükseltebilirsin. Ama işlemci temelli...
Bütçe ayırabilirsen deconun bir adet modemini bir adet de routerini alırsan mesh sistem kurup tüm sorunu komple çözebilirsin. Aklıma pek bir şey gelmiyor...
Laptop eski ve router yeniyse belki ondan yapıyor olabilir. Laptoptan modemi unutup o şekild router a bağlanmayı deneyebilirsin ama muhtemelen stabil...
Yıllarca uğraştım ama asla çözemedim. En son fiber evime gelince mesh sisteme geçtim. Router olarak kullandığın cihaz başka bir modem mi yoksa router mi...
Bende de var aynı sorun. Ne zaman modeme router bağlasam ikisindeki bağlantıda bozuluyor, bağlanmıyor vs vs. Ne yaparsam yapayım çözemedim ben bunu. Aynısı...