Bende aynı ekran kartını kullanıyorum bence hala gideri var ama ram krizi yüzünden fiyatlar çok saçma yerlere gelebiliyor.Güncel olacak profilde işlemci...
Attığınız modeller gayet güzel ikiside soğutur arkadaşlarda önerilerini yaparlar zaten garantisi fazla olan modelin uzun vadede daha mantıklı bir seçim...
Evet 57k civarında Air M4 de seçeneklerim arasında. Air M5'in 10k ₺ farka değip değmeyeceğinden emin değilim.
Evet onu seçersem taşınabilirliği için tercih...
Öncelikle amd olan sistemler oyun için daha çok tercih ediliyor intel olan ise daha çok workstation grubuna daha çok hitap ediyor ama biz iki taraf içinde...
Bahsettiğiniz işlemciye uygun en mantıklı model b650m-k olabilir.Çünkü üzerinde bakır soğutma bloğu bulunan aynı zamanda da ssd yuvasında da soğutma bloğu...
Sizin tercihinize kalmış arkadaşda belirtmiş zaten bilindik markalar kadar stabil olur mu diye bişey diyemiyorum farklı markalardan daha alternatif modeller...
Sistemi bu şekilde sonlandırdım. Tecrübeleriniz ve aktardıklarınız için teşekkür ederim.
@AMYG @Bedavakaju @Dualix @drakathx @eyupseker
İşlemci Ryzen 5...
Eğer hız aşırtma tarzı işler yapacaksanız x870 serisi mantıklıdır eğer sadece oyun içinse b850 olan modeller günlük kullanım için yeterlidir. Paylaştığınız...
Fiyat performans istiyorsanız 9070xt bakabilirsiniz fakat bütçe el veriyorsa 5070Tİ alınabilir yazılım konusunda daha iyi hatta soğutması güzel olan...
Hocam yavaş yavaş topladıgım için bütçeyi çıkarabilirim sistemimi yükseltirim o yüzden 1000 w bakıcam büyük ihtimalle gt502 de baya hoşuma gitti onu alırım...