1-malwarebytes
2-kaspersky
ama pcne antivirus kurmak yerine supheli indirdigin dosyayi virustotal ile taratman daha iyi olacaktir performans antivirusler...
her gün saç yıkamak zaten zararlı bir şey zamanında benım de böyle dertlerim vardı lise zamanı her gün saçımı yıkıyordum ama sen her gün saçını yıkadıkça...
bende 74 puan var öylesine girmiştim şu adalet bakanlığı alım yapar diye bekledım 4 aydır bekletıyorlar nerdeyse bırdahakı sınav geldı uzattıkça uzattılar 1...
valla bence 4 ideal ama 5 de olabilir spora yeni başladığın için 5 gün gidersen natural oldugun için vücudun toparlanması zor olur o yüzden 4 gün git...
valla roman gibi yazmışsın çok okumadım kısa ve net tavsiye vericem en az bi sporla uğraş yapabiliyorsan iki fitness + yüzme veya boks kitap oku her gün 10...
röpörtaj gibi böyle sürekli bir şeyler sorma arada sataş örneğin ayakkabısının bağcığını çöz .D gözlük aksesuar falan kullanıyorsa bi dene bak falan güler...
d3k2 boy uzatmaya yardımcı olur mu pekı bıde şuan aktıf creatın kullanıyorum yakın zamanda toplu bi alışveriş yapıcam protein tozu alıcam yanına ne alsam...
arkadaşlar ben hobisine arada sırada edit videoları yapıyorum futbol araba shitpost vs. eğleniyorum da ama zamanında kafayı kırıp bu işi nası yapabilirim...