4 pin yamuk olduğunu hiç belirtmeseydin zaten çalışıyormuş
1763570602
La olm bi yürü git. Pazar günü dahil her gün bir sistem toplasan 3 yıl boyunca sistem...
Madem fakir değilsin yürü git 100k ver TV'ye ne diye 19500 TL'lik TV'yle ugrasıyon g oğlanı. Laflara bak. Sana baştan aşağı sövmek lazım ama boşuna günaha...
evet hem 65'i hemde 55 modeliniz bizzat deneyimlemiş biri olarak bir daha asla almam. tamam o fiyata renkler falan güzel bir şey demiyorum ama ben bu tv'de...
400 fazla evet çünkü bu ürün tr de üretilmiyor samsungla yada arçelik ile yada konu başlığı olan next markası ile karşılaştırmanız komik iphone niye pahalı...
Boykot edin demek iyi hoş da dillendirilmeden nasıl firmaların dikkatini çekecek kadar tepki oluşmasını bekliyorsunuz? Arkadaş 4 sayfa önce fiyattan dert...
Yav ne abuk tipler var bu forumda bunlara laf anlatacağıma sığır beslerim daha iyi.
Gelmiş teknoloji forumunda yaptığım imla hatalarından bahsederek laf...
kredilerin eva ile değerlemesi karşılığı oluşan kur farkları ile oluşan zararın faaliyet karı ile bir alakası yok. merak etme ben de ufak tefek bir şeyler...
Cümle aralarına boşluk koyunca yazdığın saçmalıklar bir anlam kazanmıyor onu söyleyeyim sana. Yazdığın boş şeyler de dolu hale gelmiyor. Beni ilgilendiren...
Şirketler nasıl yönetilir para nekadar değerlidir.
Maliyet muhasebesi nasıl yapılır. ROİ nedir faaliyet gideri nedir finansman gideri nedir ebitta nedir...