Samsung Odyssey G65B Öğrenci indirimi ile alınır mı?

Benim de bütçem benzerdi 2 ay falan araştırıp bunu aldım. 15 bine kadar en iyisi bu. Muadili ama G65b'ye kıyasla çok daha az özellikli asus tuf vg27aqml1a var
Hocam aklımda şu monitörler var sence hangisi daha iyidir?;

AOC 27" Q27G4ZR Asus Tuf Gamıng VG27AQL5A GIGABYTE GS27Q X AOC Q27G42ZE MSI 27" G272QPF E2 Asus 27" IPS Tuf Gamıng VG27AQ3A Odyssey G6 G65B

Hocam bir de samsung da öğrenci indirimi hemen etki ediyor mu yoksa aldıktan sonra hesabına mı yatırılıyor?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam aklımda şu monitörler var sence hangisi daha iyidir?;

AOC 27" Q27G4ZR Asus Tuf Gamıng VG27AQL5A GIGABYTE GS27Q X AOC Q27G42ZE MSI 27" G272QPF E2 Asus 27" IPS Tuf Gamıng VG27AQ3A Odyssey G6 G65B

Hocam bir de samsung da öğrenci indirimi hemen etki ediyor mu yoksa aldıktan sonra hesabına mı yatırılıyor?
Dediğim gibi g65b en mantıklısı çünkü:
VA panel olmasına rağmen diğer va panellerdeki dezavantajların büyük çoğunluğuna sahip değil. Avantajlarına da aynı anda sahip. Kavisli ekran büyük ekranı çok derli toplu tutuyor. Kavisli olduğundan dik kullanım için uygun değil ama her türlü pivot desteği var. Sistemim gelene kadar kendi kumandasıyla internette takıldım diziler videolar falan izledim gayet akıcı ve sistem olmadan tek başına kullanılabiliyor. Kumandasıyla çok hızlı ayar değişikliği yapabiliyorsun. Parlaklık,kontrast,renk doygunluğu,siyah doğruluğu çok iyi. IPS'lerde olduğu gibi ışık sızması olayı neredeyse hiç yok. VA panel en büyük avantajlarından biri olan ghosting ve black smearing çok çok az miktarda var. Bazı muadil ips panel rakiplerinden bile iyi. Port sayısı cidden fazla. Pek etkili olmasa da ambiyans ışığı var. Muadil ips'lerin çoğuna 1-2ms daha yavaş ancak hissetmen imkansıza yakın. Kavisli olduğundan büyük bir kasası var ayağı V şeklinde bir tık büyük masanda fazla yer kaplar ama 40cm falan değilse masan sorun olmaz(vesa desteği var). Muadil bazı rakiplerinde hoparlör bulunmuyor (örnek rog xg27acs) bunda var ve gayet iyi ses seviyesi. Ben aldığım dönem okuldan mezun olduğum için öğrenci indirimi olmadan en ucuz 12350'ye bulup vatandan almıştım yine olsa yine alırdım.

Alınır. 1 senedir kullanıyorum. Geçen pcyi sattıktan sonra full monitörde takıldım. İyi ki almışım dedirtti

Hocam G65B yi aldınız mı? Bende öğrenci indirimi ile 14.444 gözüküyor sizde kaç gözüküyor şu an

Hocam G65B yi aldınız mı? Bende öğrenci indirimi ile 14.444 gözüküyor sizde kaç gözüküyor şu an
Yok hocam daha almadım. Bendede 14 gözüküyor. Ben orda tahmin yapmıştım sonra öğrenci indirimiyle baktığımda 14 oluyordu. Aldığımda yazarım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,773
Üyeler
193,131
Son üye
paksss
Geri