Sanırsam Premium 100tl civarı olur bu durumda, Cünkü HBO -Bildiğim kadarıyla- Amerika kıtasında Ağırlığı olan bir platform, Netflix gibi. Amerikan tarzı...
Şunu başka takım için desen neyse de kaç yıldır şampiyon olamayan takımı bu sene mi şampiyon yapmak akıllarına geldi maç kaybetsek bile konuşulan başlığa bak🤣🤣
Dün derbide verilmeyen kırmızı kartlarla birlikte feneri şampiyon yapmak için elinden geleni yapıyorlar ama maalesef istediklerini yapamıyorlar. Bütün...
Bu aboneler 12 fatura dönemi boyunca paketin aylık ücretinde gerçekleşecek olası fiyat değişikliklerinden etkilenmeyecektir. Kampanya bitiminde aboneler...
Çektirme (Göçük Düzelttirme)+Cila fazlasıyla iş görür. Kafanıza takmayın, hiçbir önemi olmıyan ufacık bir sürtme. Başka bir konunda da bahsetmiştim. Biz...
Benim Rahmetli Dedem arabayı park ederken pert etmiş Babam anlatır, ki düsün biz 95 yılından beri Otoparkcılık yapıyoruz. Böyle örnekler var, dert etme bu...
Hocam Yöntem nasıl oluyor tam Bilmiyorum ama Allen Carr yöntemi. Kitabı falanda var, 30 Milyondan fazla insana sigarayı bıraktırmış bide kendisi 5 paket...