Gelişiyor ama yetişemiyor ve artık Nvidia'ya yetişmeye çalışmak konusunda kendi de isteksiz sanırım, çünkü yetişmeye çalışmak için harcadığı çabanın...
Yok, verecek; ama bazı yerlerde pilot bölge seçildiği falan yazıyor. Verecek ama pilot bölge seçilip seçilmediğinden emin değilim. Umarım seçilmiştir de bu...
Dediğim şey o değil zaten, PPS var, yoktan bahsetmiyorum, bir şarj cihazının Samsung ile uyumlu olduğunu göstermek için sadece PD ifadesi kullanıyorlar...
Çok kafa karıştırmaya gerek yok diye düşündüm, çoğu zaman PPS var veya yok yazmıyor, bütün markalar Samsung için hızlı şarj destekleyip desteklemediğini...
O Çin'e sattığı değil miydi, Avrupa'ya plastik kasa yaptı diye biliyorum, bize de Avrupa modeli geliyor. Bize olması gerekenden daha ucuza satıyor, Android...
Sağol hocam bir göz gezdiriyim
1766350928
Sağol hocam teşekkür ederim desteğin ve yorumların için.
1766350994
Kılıf ve ekran koruyucu önerisi çıkar mı?
Evet, indirimlerde iyi fiyatlara yakalanabiliyor. Sıkıntı olmaz, dediğim gibi bilinen, kaliteli bir marka olsun PD destekli olsun, 45W olabilir, daha yüksek...
Spigen ve anker çok fazla indirime giriyordu diye hatırlıyorum, tamamdır onlara dikkat ederim muhakkak, bir sıkıntı olmaz dimi? batarya tarafında? Sanırım...
O zaman mecbur buna gideceğim gibi gözüküyor, Honor 400 de şuan haketmeyecek fiyatlarda, bir ona baya bakmıştım iyi gözüküyordu, bir başka da nothing marka...
O değil de, Avrupa'da 6-7 yıl güncellemesi vardı sanırım, 3 yıl sonra destek kesilince Avrupa ROM'u Flash'layabiliyor muyuz acaba buna.
1766349548
S25 FE...
Yani S25 FE'ye göre çok daha iyi bence, eksi olarak dediğin gibi güncelleme desteği az, gövde malzemesi plastik ama geri kalan her şeyde neredeyse daha iyi...