Ekranda yüksek fiyat veriyor. Yorumlara bakınca almaya gelen kişi bakınca ya da sen gönderip kontrol edildikten sonra yeni fiyat teklifi veriyorlar fiyatı...
Arkadaşın dedikleri değerler iyidir. Yüksek olursa da bakım zamanı gelmiştir. Yine de iyi duruyorsa bakım yapılması gerekir fiyat kırıp öyle al. Eski kart...
Kallavi bir soğutucu istiyorsan Arctic LF3 Pro al. En büyük sıvı soğutuculardan birisi. Kalınlık olarak da yani. Enermax Liqmaxflo da aynı kalınlıkta. Varsa...
Daha adamın kasasının ne olduğunu bile bilmeden direk "LF3 pro alınmaz" diyen sen değil misin aç oku bakayım mesajlarını? Adamın imzasında da kasasının ne...
4 tane olması lazım o kablodan. 2 CPU 2 GPU için. CPU zaten bağlıdır şu an. Geri kalanı ekran kartına takacaksın. Genel de ekran kartlarında 2 çıkış olur...
Fiyat güzelmiş alınır. 6900 XT olanı 2K Ultra da canavar gibi kullanıyorum hala.
Sıfır, yeni olup da düşük kart almaktansa bu tarz kartları öneririm...
ayarlar-kişisel bağlam- gemini için talimatlarınız kısmındakiler veya claude da ise hafıza aktarmayı kullandım gemini ya prompt attırıyor ordan aktarıyorsun...
benim her söylediğimi yapıyor sıkıntı yaşamıyorum hocam, claude sonnet kullanıyorum şu an ücretsizdeyim ama bugün ücretliye geçmeyi düşünüyordum sonnet...
Gemini'n tek sevdiğim yanı sınırsız gibi ücretsiz olması. O kadar şey yaptırdım Pro'ya vs geç demedi. Claude tekte yaptırdım hemen Pro istedi.
Yeniyim de...
bu konuyu gördükten sonra bende Claude deneyim dedim de. Gemini'ye göre gerçekten muazzammış. Tek sefer de yaptı söylediğimi.
Gemini ise her söylediğimi...
Almışken iyisi olsun hocam. Sonra aklında kalınca "keşke" dememek için alabilirsin. Diğerleriyle de ahım şahım fark da yaşamazsın zaten. Çok büyük fark...