ayarlar-kişisel bağlam- gemini için talimatlarınız kısmındakiler veya claude da ise hafıza aktarmayı kullandım gemini ya prompt attırıyor ordan aktarıyorsun...
benim her söylediğimi yapıyor sıkıntı yaşamıyorum hocam, claude sonnet kullanıyorum şu an ücretsizdeyim ama bugün ücretliye geçmeyi düşünüyordum sonnet...
Gemini'n tek sevdiğim yanı sınırsız gibi ücretsiz olması. O kadar şey yaptırdım Pro'ya vs geç demedi. Claude tekte yaptırdım hemen Pro istedi.
Yeniyim de...
bu konuyu gördükten sonra bende Claude deneyim dedim de. Gemini'ye göre gerçekten muazzammış. Tek sefer de yaptı söylediğimi.
Gemini ise her söylediğimi...
Almışken iyisi olsun hocam. Sonra aklında kalınca "keşke" dememek için alabilirsin. Diğerleriyle de ahım şahım fark da yaşamazsın zaten. Çok büyük fark...
Sırf görüntü için tercih edilir kesinlikle. Performansı geç. Dediğin gibi hava soğutucu da 70 derece oluyor. Hadi sıvı soğutucu da olsun 60-65. Ama verdiği...
RGB için SignalRGB uygulaması, fan hızı için de BIOS'tan ayarlama yapabilir. ARGB girişi olan her şeyi tek yerden kontrol edebilir. RAM'ler de dahil...