Laptopumu geçen gün beton zemine düşürdüm. Çalışmasında bir şey yok ekranda sağlam. Öyle test falanda yapmadım hiç. İlk kez düşürmüyorum daha evvelde yere...
Kali linux'ün forum sayfasına giriş yaparak toolların kullanımını sağlarsınız. YouTube üzerinden de videoları izleyerek ilerleme kaydedilebilir. Kali linux...
Kali linux'ü ben öneririm Kali Linux indirme linki. Kendim Arch linux kullanıyorum ancak kali linux'üde kullandım 1 ay kadar içerisinde bir çok tools var...
Ofis işlemlerimi rahatlıkla yapabiliyorum linux'de. Linux mint'i biliyorum ancak şu anda hali hazırda Arch linux'ü kurdum saf olarak xfce masaüstü ortamını...
Linux işletim sistemini 2010 yılından beridir kullanıyorum neredeyse windowsun yaptığı işlemleri yapabiliyorum linux üzerinde çift sistem kullanıyorum. Aynı...
Windows'mu yoksa Linux işletim sistemimi?
Kendim şu anda windows ve linux'ü beraber kullanıyorum. Tek sistem yapma fikrim var sizce windows'da kalmalımıyım...
Selamlar, Bitcoin dediğimiz şey kabaca bilgisayarının karmaşık bir matematik işlemini çözmesi sonucu aldığı ödüldür. Bitcoin mining de aslında bu işlemi...