Che_
Reaksiyon skoru
12,106

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Sonunda Farming Simulator 22 satın aldım. Hayatımda ilk defa indirimde olmadan oyun aldım.
    Süperzeka sınıf arkadaşım 2070 + 5600x hiçbir yeri mesh dahi olmayan 2.el sisteme 16k ödemiş. O kadar öneri yaptım şimdi kendini avutuyor.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: WörWind
    W
    WörWind
    Oylelerine bir sey demeyeceksin sirf kendisi aldi diye avutur gider millete de onerir aldigi seyi. Sadece sistemler icin demiyorum bu arada en cok ekipmanlarda goruyorum bu olayi.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Che_
    Che_
    Che_
    Düzgün bir F/P PC alsa bile zamanı değil. YKS var kullanamayacak. 5600/rx 6600 ikilisi bile daha iyi.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: WörWind
    Bugün 5 saat 42 dakika aralıksız Farming Simulator 19 oynayarak GeForce NOW kullanmaya başladığım zamandan bu yana en uzun oturumumu yaptım. 18dk daha oynasam oyuna çık gir yapman gerekecekti.

Gördüğüm en F/P PC (!)
    • İnanılmaz
    Reaksiyonlar: Whattyu
    Whattyu
    Whattyu
    bu fiyata 1050TI mııııı :eek::eek::eek: çök çök çök (!)
    Prmy
    Prmy
    çök çök çök derken kast ettiğiniz ironisiz fiyatı dodgelamak için galiba
    1666829_Screenshot_2019-01-13-12-10-42-860_com.google.android.youtube.png
    Yatakta yatıyorum telefonla uğraşıyorum birden gözümün yanına bir ıslaklık geldi. İlk başta acaba klima su mu damlatıyor diye düşündüm ama buraya suyu gelemez. Gece gece yüzüme sinek mi sıçtı arkadaş
    Gears 5 bitirmeme çok az kaldı 2-3 saate çok rahat biter. Gears of War serisine bu oyunla başladım. Hikaye akışını sevdim. Ara sahnelere ve grafiklere bayıldım. Oyunun sonlarına doğru farklı boss savaşları görmeye başladım keşke hep böyle olsaydı. Düşman çeşitliliği, boss savaşları, silah çeşitliliği daha çok olsa mük olurmuştu oyun. Yetenek kullanımı iyi. Bazı karakter konuşmaları ve hareketleri cidden güzel, insanı güldürebiliyor. Steam yorumlarında çok fazla bug ve hata olduğunu gördüm. Oyunun bir yerinde yardımcı karakterlerden birinin yanına gelmeyip sıkışması dışında sorun görmedim ki o da bir sonraki kayıt yerinde yanıma geldi.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,699
Üyeler
193,497
Son üye
Broxe