Halsiz 14 Ağustos 2023 Hcm gözlerim yanlış mı görüyor yoksa duymakmı denior bu gerçek galiba fakat ulan bana nie hala pahalı gelio
Hcm gözlerim yanlış mı görüyor yoksa duymakmı denior bu gerçek galiba fakat ulan bana nie hala pahalı gelio
Che_ 13 Ağustos 2023 Sonunda Metro Exodus Sam's Story'yi de bitirmiş bulunmaktayım. Seriyi baya baya sömürdün 3 oyun ve tüm DLC'ler 80 saat sürdü tam bir başyapıt. Sam's Story normalde çok rahat 5-6 saatte biterdi ama ben 11 saatte bitirdim
Sonunda Metro Exodus Sam's Story'yi de bitirmiş bulunmaktayım. Seriyi baya baya sömürdün 3 oyun ve tüm DLC'ler 80 saat sürdü tam bir başyapıt. Sam's Story normalde çok rahat 5-6 saatte biterdi ama ben 11 saatte bitirdim
Che_ 11 Ağustos 2023 Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. instagram.com EFSANE İNDİRİM! Dünyada bundan daha F/P PC yoktur.
Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. instagram.com EFSANE İNDİRİM! Dünyada bundan daha F/P PC yoktur.
Che_ 2 Ağustos 2023 Çiçeksepetinden ablama doğum günü hediyesi alacam ama fatura adresine kendi adresimi mi yazmalıyım yoksa onun mu?
Çiçeksepetinden ablama doğum günü hediyesi alacam ama fatura adresine kendi adresimi mi yazmalıyım yoksa onun mu?
Che_ 2 Ağustos 2023 Gece bu saatlerde bizim TTNET kendi kendine kapanıyor herhalde diğer internete geçiyor. Şimdi de tek uyanık benim nasıl tuvalete gidecem arkadaş
Gece bu saatlerde bizim TTNET kendi kendine kapanıyor herhalde diğer internete geçiyor. Şimdi de tek uyanık benim nasıl tuvalete gidecem arkadaş

Reaksiyonlar: Che_