Che_
Reaksiyon skoru
12,106

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Screenshot_20230814-075745_Chrome.jpg

Hcm gözlerim yanlış mı görüyor yoksa duymakmı denior bu gerçek galiba fakat ulan bana nie hala pahalı gelio
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Che_
    Halsiz
    Halsiz
    Olm senelik üyeliğin fiyatına bak lan 😂🤣 şaka gibi puhaha
    🃏JOKER🃏
    🃏JOKER🃏
    Türkiye kullanıcılara önem vermiyor yurt dışındaki sunucuları türkiye sunucularından daha iyi rtx4080 4k gibi özellikler geliyor türkiyeye gelmiyor
    Che_
    Che_
    Dolarla aynı anda artıyor. Paragöz Turkcell'in işine geliyor. Twitter ve Instagram'da paylaşılan tüm GFN TR postlarına protesto etmeliyiz falan yazıyorum. Birkaç kişi daha yazmaya başladı. Son çıkan Baldur's Gate 3 minimum sistem gereksinimi GTX 970 yani 1060 ile yakın. Adamlar 1060 koyuyor. Bunu onlara yazınca bu Global ile ilgili diyorlar. Global'e yazınca bu partnerler ile ilgili diyor. Ben Turkcell'e mail attım. O kadar foto attım ulaşmamış diye yalan söylediler. Global ile 1 hafta aralıksız konuştum. Şu anki bitince yakın zamanda GFN EU 6 aylık Ultimate paket yine %50 indirime girerse onu alırım. 4080 var ayrıca 2k 120FPS akıştı 240 yaptılar.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Halsiz
    Sonunda Metro Exodus Sam's Story'yi de bitirmiş bulunmaktayım. Seriyi baya baya sömürdün 3 oyun ve tüm DLC'ler 80 saat sürdü tam bir başyapıt. Sam's Story normalde çok rahat 5-6 saatte biterdi ama ben 11 saatte bitirdim :D
    • Muhteşem
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Halsiz, Yousuf ve Prmy
    Halsiz
    Halsiz
    Hocam gfn satın aldınız mı?
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Che_
    Che_
    Che_
    3 aylık almıştım o bitti ama Etail'de indirim varken de kod almıştım onu kullandım daha devam ediyor.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Halsiz

EFSANE İNDİRİM! Dünyada bundan daha F/P PC yoktur.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,616
Üyeler
193,454
Son üye
mehmet dayıı