Chuno isimli üyenin son etkinliği

• Chuno
    Chuno, Yeni Bilgisayar Toplayacağım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Asus prime iyidir hocam 33k 38k arası görmüştüm ben enson 1780400208 Ama marka çok önemli deil indirimde bulursan 9070 xt direk al
  • Chuno
    Chuno, Ryzen 7 78003xd Rx9070xt Sistem İçin Psu Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kral ssd öbür sistemden kalmaysa iyi ama özellikle yeni sisteme geçeceksen bu ramlar çok sakat Patriot viper in mükemmel Ramlari var fazla pahalıda deil...
  • Chuno
    Chuno, Ryzen 7 78003xd Rx9070xt Sistem İçin Psu Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yo kullan bi problem yok ağzını kapağını açık unutmadıysan 1780354450 Bende şimdi fark ettim arkadaş birsürü forum konusu açtı yardım ettim ama sistemine...
  • Chuno
    Chuno, 1080p İçin Sistem Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Rica ederim kardeşim elimden geleni yaptım pazarlıkla biraz daha fiyatı düşürürsün daha iyi olur dediğim gibi ben bu forum sitesinde aktifim forum açarsan...
  • Chuno
    İçinden tüm kablolar çıkıyor kasana sığmama gibi bi ihtimali yok gayet iyi psu 850w ın tamamını da verebiliyor ama sakın 2nci elden alayım ucuz olsun falan...
  • Chuno
    Tabi oda doğru sen ağır mouse la Yüksek dpi yüksek sense alışıksın muhtemelen bende mouse um hafif olduğu için düşük dpi düşük sense alışığım bide mouse un...
  • Chuno
    https://www.incehesap.com/lian-li-sx850p-beyaz-850w-80-platinum-atx-power-supply-g9p-sx0850p-w000-eu-fiyati-86709/
  • Chuno
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-zotac-rtx-5060-8gb-1317996001/detay 13500tl...
  • Chuno
    Chuno, 8 GB Ddr4 3200 Mhz Ram İhtiyacım Var başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Dostum ddr5 alırsan iyi olur ama ddr4 ihtiyacında varsa kesinlikle 2 nci elden ram alma sakata binersin
  • Chuno
    Dostum sen alacağın sistemin tam olarak parçalarını bana atarsan iyi olur çünkü 20-30k arasına Hazır sistem almak fazlasıyla saçmalık olur Sen alacağın...
  • Chuno
    Chuno, Bu Wraith Prism Orijinal mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Dediğini çok anlamadım ama hava soğutmalar farklı farklı bazılarında bakır plaka resimdeki gibi bazılarında demir plaka bazılarında boru kısmı değiyor
  • Chuno
    Darboğaz öyle bir şey deil dostum sen bana bütçeni söylersen sana mükemmel bir sistem toplarım
  • Chuno
    Kral Bende g305 daha önce kullandım pil ömrü filan baya uzun doğru ama adam fps oyunları oynayacağı için g305 biraz sakat daha önce kullandım 90-100 gram...
  • Chuno
    Chuno, Epic Games Oyun Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Outlast Trials indirime girmişti kral 80 tl falandı sistemin orta segmentse rahat rahat oynarsın ve gayet eğlenceli bir oyun bende almayı düşünüyorum Kart...
  • Chuno
    Chuno, Yeni Bilgisayar Toplayacağım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kral 9070xt al bak en mantıklı şey o 16gb vram olayıda çok iyi dlss falan boş iş 2k oynayacaksan gerek yok ve ztn o teknolojileri çoğu oyun desteklemiyor...
Geri