Kral ssd öbür sistemden kalmaysa iyi ama özellikle yeni sisteme geçeceksen bu ramlar çok sakat Patriot viper in mükemmel Ramlari var fazla pahalıda deil...
Yo kullan bi problem yok ağzını kapağını açık unutmadıysan
1780354450
Bende şimdi fark ettim arkadaş birsürü forum konusu açtı yardım ettim ama sistemine...
Rica ederim kardeşim elimden geleni yaptım pazarlıkla biraz daha fiyatı düşürürsün daha iyi olur dediğim gibi ben bu forum sitesinde aktifim forum açarsan...
İçinden tüm kablolar çıkıyor kasana sığmama gibi bi ihtimali yok gayet iyi psu 850w ın tamamını da verebiliyor ama sakın 2nci elden alayım ucuz olsun falan...
Tabi oda doğru sen ağır mouse la Yüksek dpi yüksek sense alışıksın muhtemelen bende mouse um hafif olduğu için düşük dpi düşük sense alışığım bide mouse un...
Dostum sen alacağın sistemin tam olarak parçalarını bana atarsan iyi olur çünkü 20-30k arasına Hazır sistem almak fazlasıyla saçmalık olur
Sen alacağın...
Kral Bende g305 daha önce kullandım pil ömrü filan baya uzun doğru ama adam fps oyunları oynayacağı için g305 biraz sakat daha önce kullandım 90-100 gram...
Outlast Trials indirime girmişti kral 80 tl falandı sistemin orta segmentse rahat rahat oynarsın ve gayet eğlenceli bir oyun bende almayı düşünüyorum Kart...
Kral 9070xt al bak en mantıklı şey o 16gb vram olayıda çok iyi dlss falan boş iş 2k oynayacaksan gerek yok ve ztn o teknolojileri çoğu oyun desteklemiyor...